Monster NOTEBOOK'UN Yaşatmış Olduğu Mağduriyet

02 Ocak 17:26
Oğulcan'ın Teşekkür Mesajı
“Anakartın 1 yıl garantisi bulunduğu için ücretsiz ana kart değişimi yapıldı, teşekkürler.”

1 ay önce Monster Abra A7 v11.2 cihazım açılmadığı için servise gönderdim. Cihazımın 2-7 iş günü içerisinde teslim edileceği söylendi fakat süreç 1 ay kadar sürdü. Servis ana kartımın yandığını söyledi ve değişim yapılması gerektiğini belirtti. 7500₺ ödeme yapıp ana kart değişimi yaptırttım. Değişim yaparlarken yeni anakartın 1 yıl garantisinin olduğu söylendi. Değişim yapıldıktan tam bir ay sonra bilgisayarım yine açılmadı. Bugün yine servise götürdüm ve bilgisayarımı teslim ettim. Acelemin olduğunu belirttim. 2 gün sonra şehir dışına çıkacağım ve bu sebepten cihazımın 2 gün içerisinde bana teslim edilmesini istiyorum. İlk servise gönderdiğimde süreç 1 ay sürdü ve çok mağdur oldum. Bilgisayardan çalıştığım için bütün işlerim yarım kaldı. Tam işlerimi topladım derken yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Monster Notebook eğer beni mağdur etmeye devam ederse Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere hakkımı tüm yasal yollarla arayacağım. Bu kadar mağdur edemezsiniz insanları.

02 Ocak 17:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Ocak 17:48

Değerli Oğulcan A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Talepleriniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Oğulcan

Hande
16 Eylül 15:41

Güven
15 Nisan 09:45
"Aynı gün sorunuma çözüm buldular, teşekkürler."
Tüm Abra A7 V11.2 Şikayetlerini Gör
Monster Notebook Kategorileri