Monster Notebook'un Bakım İçin Günlerce Bekletmesi.

09 Eylül 07:55

Monster Notebook ömür boyu bakım garantisi hizmetinden 02.09.2024 tarihinde faydalanmak için kargoya verdim. Ertesi gün KAR092492017 numaralı teknik servis kaydımın açıldığı SMS'i geldi. İnternet sitesinde 1 azami iş günü, farklı bir sitesinde de 3 azami iş günü içerisinde halledebilecekleri yazıyordu. Şikayetvar sitesinden de Ekşi Sözlük sitesinden de okuyunca telaşlanmaya başladım. Her gün aradım bakımı fakat sürekli sırada, sırada dendi. Ertesi hafta oldu. Hâlâ daha bakım yapılmaya başlanmadı. Bu hafta başlayıp başlamayacakları bile belli değil, telefonda söylenilen o yöndeydi. Ben bu sizin sitenizde yazan bilgilere güvenip kargoladım. Ömür boyu bakım dediğiniz umarım ömür boyu bekletme garantisi değildir. Bir an önce halledilmesini ve elime ulaşmasını talep ediyorum. Yardımcı olun artık lütfen, her gün her gün ben de aramak istemiyorum ki korktuğum olay da bakımdan kusurlu bir şekilde elime ulaşması. Tek temennim hızlı ve sorunsuz bir şekilde bilgisayarımın elime ulaşması.

09 Eylül 07:58 (Şikayetten 3 dakika sonra)

09 Eylül 16:02

Yorumlar (7)

Umut

Vay arkadaş bir bizimki gelme, kargo kodunu bile oluşturmadılar daha

Umut

Şu an ne durumda peki, herhangi bir güncelleme var mı?

Kerim

Dün sabah geldi benim laptop

Umut

Herhangi bir yanıt var mı acaba, ne işlemde şu an bilgisayarınız?

Kerim

Teslimat işlemleri başlatıldı olarak görünüyor şu an

Umut

Şikayetimin aynısını kopyalamasaydın iyiydi.

Kerim

Bir şey olmaz tarihler aynı aga bizde mağduruz sonuçta

Monster Bilgisayar Teknik Servis ve Kargolama Sorunları

Fatmanur
02 Ekim 20:03

Monster Teknik Servis Şikayet!

Ahmet
09 Eylül 15:04