Monster Notebook'ta Control Center 3.0'ı Kullanamıyorum.

08 Nisan

Monster Notebook bilgisayarımı da Control Center 3.0 var fakat sadece Power modunu kullanabiliyorum. Klavye rengi, macro tuş ve fan ayarlarını kullanamıyorum. Açamıyorum. Açmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Bu sorunumu çözmeme yardımcı olur musunuz.?

Monster Notebook Logo
08 Nisan 13:54

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Monster Notebook Logo
10 Nisan 13:01

Değerli Bekir Y., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza A.

Monster Notebook Klavye Renk Değiştirme

6 gün önce

Monster abra a5 v17.3 marka modelli bilgisayarına sahibim ve klavye rengini değiştirmek istiyorum ama kontrol merkezi cihazımda yok kurmaya çalıştığım...

Monster Notebook Ekran Ayarları, Klavye LED Modu

02 Ağustos

Monster abra A7 v13.2.3 kullanıyorum. Bilgisayarımda klavyede tek renk modu var renk değişmiyor 2. Olarak Nvidia veya intel denetim masalarında ekran, video ayarları gelmiyor ölçeklendirme ekran ayarları özel çözünürlük oluşturma tarzı şeyler yapılmıyor hep stabil ayarda kalıyor

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır