Monster Notebook ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Anıl'ın şikayet sonucundan memnuniyeti

         
  • profile
1 Destekçi
  3 Yorum

Monster Notebook Yeni Değişen Panelde Yeniden Ölü Piksel Olması

3.049görüntüleme
Anıl
Anıl 16 Kasım 2020 17:03

Merhaba yaklaşık 1 ay önce panelim değişti ve panelimde 3 tane net olarak ölü piksel ve 2 tane mor bölge var net olarak belli oluyor. Yeni değişen panelimde yine ölü piksel mevcut ve panel tam oturtulamamış. Ekran alt tarafındaki Monster yazısı havada duruyor. Yeni panel takıldı dendi fakat yeni panelde niye 3tane ölü piksel ve mor nokta olsun. Aynı zamanda uzaktan eğitimim başladı ve ben bilgisayarımı uzun süreler bilgisayarımı bırakmak istemiyorum. Aldığım bilgisayar Tulpar T7 V19.3 17,3" ucuz bir seride değil. Yapılan işlemin kalitesi yeni takıldı denilen panelden belli... Ve bu sorunumu çözecekken ben bilgisayarımı teslim etmek istemiyorum uzun süreler. Yapamadığınız işlem için mağdur kalamam.

Monster Notebook Logo
Monster Notebook16 Kasım 2020 17:04

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

Anıl
Anıl16 Kasım 2020 17:47

Ne zaman ve ne şekilde geri dönüş sağlayacaksınız? Ve sorunuma nasıl bir çözüm getireceksiniz. Merak ediyorum

Monster Notebook Logo
Monster Notebook17 Kasım 2020 14:33

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Cihazınızda, tespit ettiğiniz ölü piksellerin dışında, ekranda lekelenmeler mevcut ise bu durum sonradan oluşmuş bir arızayı işaret edebilir . Bu gibi durumlara fiziksel olarak müdahale yapılması gerektiğinden uzaktan müdahale mümkün değildir. En yakın zamanda cihazınızı belirtmiş olduğunuz şikayetlerle tekrar servise yönlendirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

Anıl
Anıl18 Kasım 2020 10:17

Bakın şimdi ben çağrı merkezinizle ve mail destek hattınızla görüşüyorum. Bana sürekli saçma ve farklı bilgi veriliyor. Ben sizi ilk aradığımda bir çağrı merkezi arkadaşınız değişen panel için 1 aylık garanti süresivardır dedi. Ben cihazımı servisinizde 23.10.2020 tarihinde aldım ve şu an ekranımda 3 adet ölü piksel sayabiliyorum ve bunun garanti kapsamı dışında olduğunu söylüyorlar. Anlamadığınız bir durum var çağrı merkezi arkadaşlar böyle bilgi veriyorken bana garanti kapsamı dışında diyebiliyorlar. Neye istinaden böyle bilgi veriliyor? Ben aldığım 7 aylık bilgisayarda 1 defa panel değiştirip değiştirilen panelde de 3 adet ölü piksel almak zorunda mıyım yani? Kaliteniz ve standartlarınız olarak bunu görüp vizyon olarak bu memnuniyeti mi alıyorsunuz? Anlamış değilim marka büyüdükçe kalite düşmek ve ilginiz azalması mı gerekiyor? Siz bana buradan cihazı gönderin servise İstanbul'a diyorsunuz ama İzmir mağazanız değişim yapmayız servis yapmayız diyorlar destek ekibi garanti dışındadır diyorlar. Ne karar vereceksiniz anlamıyorum. Bana bir bilgi verebilir misiniz? Telefon numaram 05051170553 arayın görüşelim arkadaşlar bana yeterli bilgi veremiyorlar çünkü

Anıl
Anıl25 Kasım 2020 12:29

Cihazımı Kadıköy Monster'e yönlendirdim ve cevabınızı bekliyorum. Süreci de hızlandırabilirseniz çok memnun olurum. Online derslerim ve tezim devam etmekte. Mağdur olmaktayım. Söylediğiniz gibi tüm ekipmanları ve kutusuyla yönlendirdim. İçerisinie Şikayetvar dosya numarasını yazdım fakat sürecin hızlandırılmasını istemekteyim. Ve aynı zamanda bilgilendirilmek istiyorum süreç hakkında.

Anıl
Anıl25 Kasım 2020 20:47

Hala cevap verilmedi fakat servis hakkında bilgi bekliyorum. Telefonla görüştüğüm arkadaş bana işlemi hızlandıracaklar dedi fakat bilgi alamıyorum. Servis numarası : GK7CP6S2200900555 bilgi talep ediyorum. Telefon numaram 5051170553

  • profile
1 Destekçi
  3 Yorum

3 Yorum

Bayram
Bayram02 Aralık 2020 19:56
 

Son durum nedir

Anıl
Anıl02 Aralık 2020 19:58
 

Çözüldü yeni panel takıldı

Bayram
Bayram03 Aralık 2020 22:48
 

Benim bilgisayarıma da 2 kere yeni panel takıldı, 3. Kez takılacak umarım bu sefer ölü pikselle karşılaşmam ama hiç güvenim yok yine çıkacak gibi

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler