03 Ekim

Ekranda çizgiler oluşuyor ve kasmaya başlıyor. Bütün sürücüleri güncelledim silip tekrar yükledim ama fayda yok yazılımsal hata birçok kişide var aynı hata ama çözümüne dair bir şey yok nasıl yapacağız. Öve öve bitiremedikleri Monster notebook kaç kişinin parası çöp oldu. Sizin yüzünüzden

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 3 sn
03 Ekim 19:38

04 Ekim 09:51
09 Ekim 21:32
Monster Notebook Yazılımsal Ekran Sorunu

Müşteri temsilcisi bağlandı güncellemeler yaptık güzel ilgilendi sağ olsun ama çözüm yok hala aynı başka Monster kullananlar hariç kimsede görmedim bu sorunu bazen ekran düzgün bazende coşuyor sizden bir çözüm bekliyorum geri dönerseniz severim

10 Ekim 09:34
18 Ekim 21:36
Monster Notebook Yazılımsal Ekran Sorunu

1 hafta önce arandım ve format atıp tekrardan uzaktan bağlantı yapılması söylendi fakat 1 haftadır ekranım simsiyah hiçbir şekilde açılmıyor bir işlem yapamıyorum tekrar aranıp şunu yap bunu yap demeyin ekranım simsiyah bana çözüm ile gelin dünyanın en saçma olayı resmen yaşadığımız duruma bak resimde koyacağım 1 haftadır o ekrandayım

Monster Notebook Arka Plan Var Ama Ekran Yok

2 saat önce

Bilgisayarımı açtığımda böyle bir ekranla karşılaşıyorum. Sadece üst bölmede bir parmak kalınlığında, yani çok dar bir ekran görünüyor. Hiçbir şekilde darbe almadı. Isınma ya da herhangi bir ses gibi bir belirti de olmadı. Bu, Monster markasından aldığım ikinci bilgisayar. İlk bilgisayarım da aynı s...

Monster Notebook Teknik Sorun, Mavi Ekran Hatası

Havalısilahşör
1 gün önce

Monster abra laptopumda olabilecek her oyuna mavi ekran hatası veriyor. Öncelikle sorunun sürücülerde mi olduğunu düşündüm ve bunun için driver booster bile satın aldım, sonra her sürücüyü manuel olarak kontrol ettim. Fakat sorun çözülmedi, her oyunda mavi ekran hatası almaya devam ettim. İstisnasız...

Monster Notebook Ölü Piksel Sorunu

Yücel
2 gün önce

Sıfır aldığım cihaz da ölü piksel sorunu ile karşılaştım ve kendilerini aradığımda benim hatamdan kaynaklı olmayan bir nedenden dolayı sıfır cihaza tamir yapabileceklerini söylediler. Neden bunu kabul edeyim ki, hata sizden kaynaklı ama sıfır cihazım tamir görecek neden? Değişim yapılmasını istiyoru...

Monster Notebook Abra A7 Mavi Ekran Sorunu

Ekrem
1 hafta önce

Monster abra A7 kullanıcısıyım daha bilgisayarı alalı bir sene oldu olmadı sürekli aldığımdan beri oyunlarda mavi ekran sorunu alıyorum. Güncellemelerini falan yapıyorum ama düzelmiyor. Bugün mesela 4 defa oyun oynarken mavi ekran hatası aldım. Umarım birileri yardımcı olur.

Monster Notebook Abra A7 Mavi Ekran Sorunu

0 Yorum