Monster Notebook Ürün Fiyat Artışı

07 Haziran
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Sayın Monster Notebook yetkilileri en kısa zamanda ilgilendiğiniz ve bana depremzede olduğum için yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bundan sonra tek tercihim sizsiniz ürün ve müşteri memnuniyetinden Monster Notebook u herkese tavsiye ederim çok teşekkür ederim tekrardan 😊”

Sayın Monster yetkilileri ben Hataylı bir depremzedeyim. İşe girmek için bilgisayar almaya karar verdim. 2 gün önce sitenizde bir ürünü beğendim benim iş için bilgisayara çok ihtiyacım vardı. Monster müşteri hizmetlerini aradım. Bana Monster destek ekibine mail atmamı ve ikametgah bilgilerimi atmamı istediler. Attım ve bekliyorum. Ben maile yanıt beklerken iki bin tl civarında bir zam geldi. Bakın sizden bize acımanızı istemiyorum. Sadece aileme bakmak için işe ihtiyacım var. Burada hayat durmuş iki gün bekledim, belki yardımcı olursunuz. İndirim olur ama bana aksine zam geldi. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an sepette bekletiyorum 15 bin tl oldu. En düşük fiyat olanı alacaktım, ona zam geldi. Diğerini sepette indirimden faydalanarak almak daha uyguna geldiği için bekliyorum. Maile yanıt gelmesini lütfen yardımcı olur musunuz? Bilgisayarımı evimi depremde kaybettim. Şu an çadırda kalıyorum ve burada iş bile yok. Bir bilgisayarım olsa iş bulabilirim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Maile yanıt beklerken zam geldi. Ben nasıl alacağımı bilmiyorum.

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 56 sn
Monster Notebook Logo
07 Haziran 16:10

Monster Notebook Logo
07 Haziran 17:38

Değerli Selim A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Selim
09 Haziran 12:13

Monster Firması Tam Hayal Kırıklığı!

3 hafta önce

Monster firmasından almış olduğum Tulpar serisi bilgisayarımda, aldıktan 4 ay sonra problem yaşamaya başladım. PC herhangi bir güncelleme sonrası açılış ekranında Monster logosunda kalmakta olup tekrar açılmama problemi yaşadım. Problemi yaşadıktan sonra defalarca yeni Windows kurulum yapmama rağmen...

Monster Firması Tam Hayal Kırıklığı!

Monster Notebook BİP Sesi Sorunu Oldu

31 Ağustos

Monster oyuncu laptobunu 2sene önce aldım ve BİP sorunuyla karşılaştım. Servise yeni gitmesine rağmen BİP sesi durumu devam ediyor. Yazıp arayıp bilgilendirmeme rağmen aynı hatadan muzdaribim düzgün bir şekilde ilgilenildiğini düşünmüyorum. Garantisinin bitmesine kısa süre varken servise gönderdim v...

Monster Notebook İade Sürecinin Uzaması

13 Temmuz

Merhaba. Satın aldıktan sonra 14 gün içinde, almış olduğum laptop'ımı parasını hak etmediği düşüncesi ve daha uygun fiyata bilgisayar alsam yine aynı ...

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır