Monster Notebook Servis Kaynaklı Hata Ve Tamir Ücretinin Bana Yansıtılması

Yunus
19 Eylül

Monster A7 abra bilgisayarımı çalışır vaziyette rutin iç temizlenmesi yapılması için servisine götürdüm fakat bana geri dönüş bildirisi bilgisayar açılmıyor. Nemlenme olmuş ve tamir tutarı toplam 10 bin tl. Çalışan bilgisayarımı bozuk bir şekilde geri aldım

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 1 sn
Monster Notebook Logo
19 Eylül 14:34

Monster Notebook Logo
20 Eylül 18:06

Değerli Yunus A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Monster Notebook Mavi Ekran Hatası

Hakan
2 gün önce

Abra A7 12.5 versiyon ürününüzü satın aldım fakat daha 2 aylık cihaz olmasına rağmen verim alamıyorum. Sürekli hata veriyor. Sorunun güncellemelerden kaynaklandığını söylediniz ve güncellemeleri yaptım ancak düzelme olmadı. Hem oyun oynarken hem de bilgisayar boşta iken kendi kendine mavi ekran hata...

Monster Notebook Mavi Ekran Hatası

Monster Notebook Abra A7 Mavi Ekran Sorunu

Ekrem
4 gün önce

Monster abra A7 kullanıcısıyım daha bilgisayarı alalı bir sene oldu olmadı sürekli aldığımdan beri oyunlarda mavi ekran sorunu alıyorum. Güncellemelerini falan yapıyorum ama düzelmiyor. Bugün mesela 4 defa oyun oynarken mavi ekran hatası aldım. Umarım birileri yardımcı olur.

Monster Notebook Abra A7 Mavi Ekran Sorunu

Monster Notebook Control Center 3.0 Hatası

Serkan
3 hafta önce

Monster abra A7 v13.3 kullanıyorum bir süredir bilgisayarımın güç modunu değiştiremiyorum silip yeniden yüklemeyi denedim ama olmadı. Bir sürü kişi aynı sıkıntıyı yaşamış sanırım başkalarının nasıl çözüm bulduğuna baktım ama hala aynı sorun devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Monster Notebook Onarım Sıkıntısı, Sorunların Çözülmemesi

Umut
4 hafta önce

Monster notebook abra A7 V14,2 kullanıcısıyım. Bu bilgisayarı 6 ayda ikinci kez garantiye gönderişim olacak. İlkinde ekran kasası ve klavye sorunu için gönderdim fakat klavye sorunum çözülmedi. Ekran içinde kullanıcı hatası olduğu söylendi ve 800 TL para istendi. Ekrandan yanı bir sıkıntı yok fakat ...

Monster Notebook Onarım Sıkıntısı, Sorunların Çözülmemesi

Monster A7 V13.3.4 Mavi Ekran

Fatih
26 Ekim
"Monster notebook dan Mert Bey'e çok teşekkür ederim Yardımcı oldular"
Monster A7 V13.3.4 Mavi Ekran

0 Yorum