Monster Notebook Microsoft C++ Runtime Error Hatası

Eyüp
17 Eylül

Monster notebook Abra A7 V14.3.4 bilgisayar aldım. Knight online ® oynarken Microsoft ® Visual c++ Runtime Library hatası alıyorum. Ardından oyundan atıyor beni. Denemediğim yöntem kalmadı. Microsoft Casual ® yazılımlarının hepsini yükledim ve güncelledim onunla bir alakası yok. Bu sorunu oyunda yaşayan çok ufak bir kitle var onlardan biride benim. Ekran kartı ile alakalı bir sorun olduğundan bahsediyor herkes ekran kartım nvdia RTX 3050 ti. Knight yetkilileri bilgisayar ve yazılımlarla alakalı olduğunu söylüyor. Monster Notebook'tan destek bekliyorum.

Monster Notebook Microsoft C++ Runtime Error Hatası
Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 1 sn
Monster Notebook Logo
17 Eylül 02:14

Monster Notebook Logo
18 Eylül 12:43

Değerli Eyüp K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Monster Abra Notebook Isınma Problemi

Hasan
16 Mart

15 Eylül 2022 tarihinde Monster'in Abra A7 V13.2.3 modelini aldım. Bu laptopu alabilmek için yazın 3 ay boyunca çalıştım ve büyük ümitlerle Monster'in reklamlarına da güvenerek bu laptopu aldım aldığım günden bu yana istediğim performansı elde etmeyi bırakın yanından bile geçemedi. Hiçbir oyunu iste...

Monster Abra Notebook Isınma Problemi

Monster Notebook Cihaz Isınma Ve Fps Düşüşü Problemi

Taner
10 Aralık 2022

Monster abra A7 v13.1 model bir notebook sahibiyim daha 1 senelik bir bilgisayar olmasına rağmen cihaz aşırı derecede ısınıyor ve birçok oyunda FPS düşüş yaşıyorum. FIFA 23 oyununu aldım oyun problemli bir oyun ancak rtx3050 modeli olan bir bilgisayarda bu denli kasma nasıl oluyor anlayabilmiş değil...

2 Yorum

Ali
Ali

Selamlar dostum sorunun nasıl çözüldüğü ile alakalı bilgi verebilirmisin bizde 1 haftadır aynı sorunu yasıyoruz 3050 ekran kartı ile laptoptan

Aynı sorun bende de var Casper excalibur g770 özelleştirilmiş laptop var çıldıracağım 1 RAM isteyen oyunu 32 RAM la oynayamıyorum aynı hata ile beni atıyor o zaman ekran kartı yüzünden

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı