25 Mayıs
Enes'in Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.”

Beş gün önce Abra A7 v13 2.6 model bir laptop aldım. Daha oyunun ana menüsünde CPU sıcaklığı 95-98 derece civarlarında geziyordu sıcaklığı düşürmek için güç seçeneklerinden özel plana alıp işlemci gücünü 90a aldım oyunda sıcaklık 75 lere kadar düştü neyse yarım saat falan oynadım laptop bir anda kapandı ve mavi ® ekran verdi 1 dakika sonra tekrar acildi bu bir sorunmu bilmiyorum ama yinede bildirmek istedim

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır

Monster Notebook Logo
25 Mayıs 15:25
Enes
29 Mayıs 13:38

Lütfen tekrar arayabilirsiniz yoğunluktan ulaşamıyorum size

Enes
29 Mayıs 21:14

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.

Monster Notebook Isınma Mavi Ekran Şarjdan Kesilme

03 Şubat

3 Kasım 2022 günü Abra A7 13.2.1 model cihazınızı sipariş ettim. Cihaz elime ulaştıktan 5-6 gün sonra şarjdan kesilme, mavi ekran gibi hatalar başladı. Şarjdan kesilmesinin sebebi de işlemcinin ısınıp kendini koruma moduna almasıymış. 5 günlük cihazın işlemcisi 98 derecelere kadar çıkıyor. Cihazı on...

Monster Notebook Aşırı Isınma Sorunu

19 Ağustos

Monster abra A7 v13.3.4 marka bilgisayarı yeni aldım 10 günlük cihaz. Sadece ekran açık hiçbir uygulama bile açık olmadığı halde bilgisayar aşırı ısınıyor oyuna girdiğimde fanlar maximumda çalışıyor. Tamam derece olarak çok fazla değil ama bir süre sonra kasa el yakacak derecede sıcak hale geliyor. ...

Monster Abra A7 V12.5.3 Oyunlarda Şarjdayken Aşırı Isınma Sorunu

16 Ağustos

Monster Abra A7 V12.5.3 şarja takıldığında oyundayken aşırı derecede ısınıyor. Şarja takmadığımda herhangi bir sıkıntı yok fakat şarjdayken laptop rahatsız edici şekilde ısınıyor. Ayrıca şarja taktığım anda performans da yükseliyor. Dereceye baktığım zaman 70 80 görüyor.

1 Yorum

Batuhan

Dostum sorunun çözüldü mü çözüldüyse aynı sorun bende de var yardımcı olabilir misin?

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı