Monster Notebook Klavyede Geçişli Renkler Yok + Kontrol Panelinin Özellikleri Kısıtlı

Monster Notebook bilgisayarımda Control Center 3.0 var fakat sadece Power modunu kullanabiliyorum. Klavye rengi, macro tuş ve fan ayarlarını kullanamıyorum. Açamıyorum. Açmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Bu sorunumu çözmeme yardımcı olur musunuz.?...
Monster Abra A5 V16.4 notebook'umda Control Center 3.0 var, fakat sadece power modunu kullanabiliyorum. Klavye rengi, macro tuş ve fan ayarlarını kullanamıyorum. Açamıyorum, açmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Bu sorunumu çözmeme yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Monster Notebook bilgisayarımda Control Center 3.0 var fakat sadece Power modunu kullanabiliyorum. Klavye rengi, macro tuş ve fan ayarlarını kullanamıyorum. Açamıyorum. Açmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Bu sorunumu çözmeme yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
0 Yorum