sta-4-hoverİyi Çözüm

Monster Notebook Aniden Kapanıyor

Rezan Rezan16 Kasım 2020 20:24

Monster Notebook abra a5 v15.5 modelini satın alalı 1 ay oldu ve laptop 2 günde bir aniden ekrana çıkan uyarı yazısı '' Windows kedini bir dakikadan kısa süre içerisinde yeniden başlatılacak '' ardından kapanıp yeniden başlıyor daha önce işletim sistemi kurulumu hatalı denildi.

3 kere formatladım fakat formattan 2 dakika sonra aynı uyarı çıktı ve tekrar kapanıp açıldı laptop en kısa sürede bana geri dönülmesini umuyorum ben bu ürünü daha yeni satın aldım pişman etmeyin beni.

Gelişme :

10 Aralık 2020 14:46

Eylül ayıdna satın aldığım Abra A5 V15.5 cihazım 2 aydır gayet güzel çalışırken yaklaşık 3 gündür takılmalar FPS droplar olmaya başladı sizin Youtube.com kanalınızdaki videoyu izleyerek buna sebep olan nedenleri araştırdım notebookum da ve cpudan kaynaklı olduğunu fark ettim notebook boştayken bile işlemci turbo boost modunda 4.30-4.20 ghz hızında çalışıyor ve süre tuttum 38 saniyede bir işlemci kullanımı %100-%90 Lara varıyor ve hiçbir şey yapmazken arka plandaki her şeyi kapattım türlü türlü yollar denedim düzelmedi en son format belki kurtarır diye format attım fakat hiçbir etkisi olmadı bilgisayarı darboğazda kullanmak riskli olduğundan kullanmaya dakorkuyorum açıkçası ben üniversite öğrencisiyim vizelerim var ödevlerim var size mail attım fakat bana geri dönen olmadı en kısa sürede bana geri dönmenizi umut ediyorum.

np_image1 Ekli Görsel Var
  • - Görüntüleme
  • 5Yorum
full-star full-star full-star full-star empty-star
4/5

Cevaplar

profile-icon Rezan 17 Kasım 2020 12:04

Bana ertesi gün geri dönüş sağlandı ve gerekli bilgiler verildi şimdilik gözlem sürecindeyim.

Monster Notebook Logo Monster Notebook 16 Kasım 2020 20:24

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

  • profile-icon Mehmet 1 hafta önce  

    Son durum nedir nasıl düzeltildi aynı sorun bende de var

    • 1Yorum
    Cevapları Gizle (1) arrow
    profile-icon Rezan 1 hafta önce  

    Hangi sorun?

  • profile-icon Mehmet 23 Kasım 2020 10:39  

    Problem neymiş, nasıl düzeldi?

    • 2Yorum
    Cevapları Gizle (2) arrow
    profile-icon Mehmet 11 Aralık 2020 17:18  

    Ben o uyarıyı alır almaz arama çubuğuna > > CMD (Komut istemi) > > shutdown -a yazıyorum. Kapamayı iptal ediyor. O şekilde idare ediyorum...

    profile-icon Rezan 11 Aralık 2020 16:38  

    Henüz düzelmedi teknik servise göndereceğim

İlginizi Çekebilecek Diğer Konular

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler