Monster Notebook Ana Kart Güney Çip Arızası Şikayeti

16 Eylül 2022

Monster'dan 3 yıl önce aldığım abra serisi laptop sorunsuz çalışıyordu. Bir süre yoğunluğumdan dolayı laptopu kullanamadım. Sonrasında açmaya çalışırken laptop açılmamaya başladı. Servisi aradım. Çeşitli yöntemlerle (15 Sn... Power tuşuna bas + 15sn Windows ®+d vs. Gibi) açtırmayı denediler. Bazen işe yaradı bazen yaramadı. Sonrasında servise gönderdim. Artık bu yöntemlerde çare etmiyordu. Bana 2600 TL lik arıza faturası gönderdiler. Sorun ana kartın güney çipinde arıza varmış. Yapılmadığı takdirde 10000 TL ana kart değişimi yapılacakmış. Yani birileri laptopumda ameliyat yapacak test cihazı olarak kullanacak olmazsa ana kart değiştirilmesi lazım deyip işin içinde çıkacaklar. İşin kötü tarafı kimse 2600 TL yi geri iade etmiyor. Yani havaya verilecek olan bir ücret.

Teknik servis bu konu hakkında bir geri bildirim de yapmıyor. Yani bu kadar reklamı olan bir markanın böyle durumlardan faydalanması çok üzücü.

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 56 sn
Monster Notebook Logo
16 Eylül 2022 11:06

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

Monster Notebook Logo
16 Eylül 2022 12:57

Değerli Monster Kullanıcısı, Teknik destek uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşme sonunda tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Monster Notebook Siyah Ekranın Giderilmesi

22 Temmuz

Monster Notebook oyun bilgisayarım Abra A5 V15.8.3 ekranı hiçbir şekilde açılmıyor. Tamamen siyah. Buna rağmen bilgisayarı açtığımda klavye ışıkları ve soğutucu çalışıyor. Teknik servisi aradığımda klavye ile birkaç işlem gerçekleştirdim ama yine ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Mavi ekran bi...

Monster Notebook Teknik Servis Problemi

15 Temmuz

Monster Notebook Abra A5 V18.2 kullanıyorum. Bilgisayarımda bilmediğim bir hata sonucu açılışta sürekli Bios ekranına düşmeye başladım. Teknik servisi aradığımda Windows güncelleme hatası olduğunu format atılması gerektiğini ilettiler. 23 Haziran tarihinde ilk defa teknik servise teslim ettim. Bilgi...

Monster Notebook Aldım, Hayatımın İlk Hatasıydı

12 Haziran

2020 yılında abra serisi Monster aldım. Cihazı aldığımdan beri teknik servisten bir türlü çıkmadı. 6 kere servise gitti, parça onarımı bazen parça değişimi yapıldı ama yine de nafile. Sürekli kusurlu bilgisayarlar ile tüketicileri hep zorda bırakıyorlar. Mühendislik Fakültesi öğrencisi olarak sınav...

1 Yorum

Volkan

Bende de aynı sorun yaşandı ne yapmayı düşünüyorsunuz kararsız kaldım kumar oynatıyorlar sanki

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı