Monster Notebook Alırken Verilmeyen Norton Üyelik Kodu

22 Eylül
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Monster ekibine çok teşekkür ediyorum sorunum çözüldü”

Hepsiburada'dan Monster notebook aldım. Notebookta Norton ® ® ® 360 1 yıllık hediye yazıyordu. Ama kutudan ne bir kart çıktı ne de başka bir şey bana neden kod vermediniz rica ediyorum. Bana ulaşın ve 1 yıllık üyelik kodumu verin. Bekliyorum ve buradan sizlere sesleniyorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 1 sn
Monster Notebook Logo
22 Eylül 17:25

Monster Notebook Logo
22 Eylül 17:56

Değerli Yusuf T., Destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Seçkin

22 Eylül 17:57

Monster ekibine çok teşekkür ediyorum sorunum çözüldü

Monster Siparişimden Norton 360 Çıkmadı

26 Ekim

Hepsiburada'dan Monster notebook aldım. Notebookta Norton ® ® 360 1 yıllık hediye yazıyordu. Ama kutudan ne bir kart çıktı ne de başka bir şey bana neden kod vermediniz rica etsem ilgilenip bana ulaşmanızı talep ediyorum. İyi günler diliyorum kolay gelsin.

Monster Notebook Hasarlı Gelen Ürünümün Değişimi Yapılmıyor

Aleynanur
01 Eylül

Hepsiburada üzerinden 18.08.23 tarihinde Monster aryond a27 v1.2 27" 240hz full HD curved hoparlörlü oyuncu monitörü siparişi verdim. 339120948 sipariş numaralı ürünüm teslim edildiğinde kutudan çıkarttığımda monitörün kırık olduğunu fark etik ve buna istinaden Hepsijet ekibi tarafından hasar tespit...

Monster Notebook Hasarlı Gelen Ürünümün Değişimi Yapılmıyor

Monster Notebook Aldık Ama İlgisizlik Üzüyor

Akif
15 Ağustos

Monster Notebook alacaktım. Kendi internet sitesinde veya mağazada yaklaşık 41500 TL olan notebook u, Hepsiburada da yaklaşık 38500 TL Monster Notebook un sattığını görünce Hepsiburada üzerinden 13.08.2023 pazar günü sipariş verdim. Düşüncem Monster Notebook un müşterilere karşı seviyeli davranacağı...

Selman
10 Temmuz
"Seçkin Bey beni aradı. Şikayetimin ürünün içindeki SSD ve RAM yükseltmelerinden kaynaklandığını ve Müşterilerin de kendilerinin bu yükseltmeyi yapabileceğine zarar vermeden ifade etti. Bunun garanti kapsamı dışına çıkarmadığını söyledi. Açıklamalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum."

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır