Monster Notebook Abra Mikrofon Ses Sorunu

04 Haziran

Abra A7 v14.2 17.3 oyun bilgisayarımda bilgisayarın kendi mikrofonu sesi karşı tarafa robot gibi veriyor. Ses sürücüsünü her şeyi silip yükledim ama hala devam ediyor. Sesim robot gibi çıkıyor. Oyunlarda ve sesli konuşma uygulamalarında buna en kısa sürede çözüm bulunmasını istiyorum.

Monster Notebook Abra Mikrofon Ses Sorunu
Monster Notebook Logo
04 Haziran 17:25

Monster Notebook Logo
05 Haziran 13:24

Değerli Yusuf B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

1 hafta önce

02.08.2023 tarihinde Monster Abra A5 V17 3.4 Intel Core i7 15.6" notebook satın aldım. Oğlum 1 hafta oynadı ısınma sorunu malum onu dert etmedik soğutucu aldık. Sonra izne ayrılmam sebebiyle Eylül ayında geldik 15 daha oyun oynadı yani yeni sıfır notebook. Ancak benimde evde olduğum bir gün oyun oyn...

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır