Monster Notebook A7 V12. D Touchpad Sorunu

08 Haziran

30.05.2023 tarihinde Monster A7 v12.5 aldığım bilgisayarım 07.060203 tarihi itibari ile touchpadinde problem çıkarmaya başladı. Touchpadını kullandığım sürede titreme donma zikzaklar çizme vs gibi sorunlar meydana geliyor. Sitedeki bazı kişiler de aynı problemi yaşamış. 1 haftada nasıl böyle bir sıkıntı yaşayabilirim anlamıyorum. Şarjda kullandığımda bu sorun oluyor. Şarjı çıkarınca düzeliyor. Acil bir çözüm bulursanız sevinirim

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 56 sn
Monster Notebook Logo
08 Haziran 23:05

Monster Notebook Logo
09 Haziran 11:39

Değerli Cemre D., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Kullanıcı Deneyimi

Abra A7 V12.5.3

42Şikayet
3,7
Detaylı İncele

Monster Notebook Abra A7 V11.1 Batarya Şişmesi Ve Laptop Sorunu

3 gün önce

Monster Abra A7 V11.1 sahibiyim ve laptopumu orijinal şarj aleti ve akım korumalı prizle kullanmama rağmen bataryam balon gibi şişmiş Touchpadime zarar vermemesi için çıkardım ve laptop prize takınca çalışmıyor power ışığı yanıp sönüyor evimde 2 adet Monster cihazım var Abra A7 modelinden çektiğim s...

Monster Laptop Garanti Sorunu

5 gün önce

20.04.2021 Tarihinde Teknosa.com Üzerinden Aldığım Monster Abra A5 V15.10 Intel Core I5 10500H 8 GB DDR4 RAM 256 GB SSD Nvidia Geforce GTX 1650Ti 4GB 15.6" Notebook Siyah Ürünüm Garantisi Bitip 6 Ay Sonra Sıkıntı verdi. Power Tuşuna Basıyorum Cihaz Açılıyor Ama Görüntü Gelmiyor Daha Sonra Forumlarda...

3 hafta önce

Daha 3 hafta önce aldığım Monster Abra A7 laptopta ilk başta sıkıntı yoktu ama şu an basit bir oyunda bile FPS sorunu yaşıyorum, laptop bir iki sefer kapanıp hata verdi. Mail atıyorum firmaya, mesaj gönderiyorum hiçbir şey yapmadan dönüş sağlamadan çözüldü diye kapatıyorlar.

Monster Abra A5 V12.5 Cihazım Kapandı

29 Ağustos

9 ay önce Monster Abra A5 v16.7 notebook satın aldım. 9 ay boyunca hiçbir sıkıntı olmadı ancak dün akşam laptopum birden dondu ve mavi ekran verdi sonrasında açmaya çalıştığım zaman default boot sevice missing or boot failed hatası aldım ve beni direkt Bios ekranına yönlendirdi. Bu hatayı gidermek i...

Monster Notebook Abra A5 V16.7 Laptop Isınma Sorunu

22 Temmuz

İki hafta önce aldığım Monster notebook A5 V16.7 model laptopumda aşırı ısınma söz konusu oyun oynarken fanı açmama rağmen bu sıcaklığın önüne geçemiyorum. Laptop daha yeni herhangi bir fanda toz ya da termal macunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yardım talep ediyorum

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır