21 Eylül

Monster bilgisayarımın zeytinyağı temasından dolayı servise gönderdim. Cihazımın ekranı yağ almıştı. Servis 5 bin küsur tutar çıkardı. Ücreti red ettim. Bilgisayarım geri geldiğinde ekran çıtası kırılmış ve klavyem bombeli ve kırılmış olarak geri geldi. Arayıp sorduğumda tekrar göndermemi istediler. Ekran çıtamı değiştirdiler ama klavyeyi kırmalarına rağmen sıvı teması olduğundan dolayı çalışmıyor dediler ve ekstra 1390 TL para aldılar. Servise göndermeden önce klavyem kusursuz çalışıyordu ama klavyemi yerine otururken kırıp gönderdiler. Tek kelime ile Monster'in servisi pişmanlıktır.

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 1 sn
Monster Notebook Logo
21 Eylül 17:49

Monster Notebook Logo
21 Eylül 18:48

Değerli Yavuz T., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza sıvı teması ve kullanıcı kayanklı hasarların garanti kapsamına girmediği bilgilendirmesini yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

21 Eylül 18:54

Klavyenin montaj yapılırken çöktürülüp kırılması, yerine takılamayıp bombeli bir şekilde gönderilmesi de mi sıvı temasından kaynaklı?

Monster Notebook Çukurambar Mağazası Teknik Servis Problemi

Mert
3 hafta önce

Merhaba, Monster Abra A5 v12.1 Laptopumu 17.10.2023 tarihinde Ankara Çukurambar mağazasında; SSD montajı ve klavye değişimi için teknik servise teslim ettim. ANK102301410 Servis No Cihazımın işlemleri tamamlandı ve teslim aldım. Teslim aldıktan sonra, her cihazını teslim alan kullanıcı gibi kısa b...

Monster İzmir Teknik Servis Tarafından Yaşatılan Mağduriyet

Faik
27 Ekim

Monster İzmir Teknik Servise 6 Eylül tarihinde bilgisayarımı onarım için teslim ettim. Fan, batarya, iç kasa, klavye değişti. Fakat ödemesini yaptığım taleplerimin arasında alt kasa ve ekranda vardı. Bilgisayarımı uzun bir tamir sürecinden sonra teslim aldım. Teslim aldığımda değişen tüm parçaların ...

Monster Teknik Servis Problemi

Soner
23 Ekim
"Çözüm odaklı yaklaşımınız için çok teşekkürler. Laptoptaki tüm sıkıntılar giderilmiş. Tekrar teşekkürler 🙏"

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır