Monster Bilgisayarımın Control Center Hatası

30 Mayıs

Monster bilgisayarım performans moduna alınmıyor. Otomatik olarak eğlence moduna geçiyor. Fan sesleri alakasız bir şekilde sürekli artıyor, Control Center kendi kendine kayboldu. Arama kısmından bulup açtım ve görev çubuğuna ekledim. Ayrıca Geforce ® Experience açılmıyor ve hata veriyor.

Monster Bilgisayarımın Control Center Hatası

30 Mayıs 13:37

Monster bilgisayarım performans moduna alınmıyor. Otomatik olarak eğlence moduna geçiyor. Fan sesleri alakasız bir şekilde sürekli artıyor, Control Center kendi kendine kayboldu. Arama kısmından bulup açtım ve görev çubuğuna ekledim. Ayrıca Geforce Experience açılmıyor ve hata veriyor.

Ek
Monster Notebook Logo
30 Mayıs 13:25

Monster Notebook Logo
30 Mayıs 13:33

Monster Bilgisayar Aldım, Fakat Sorun Yaşıyorum

3 hafta önce

Monster bilgisayar aldım ancak ekran kartı kullanılmıyor ve formatlama yapmama rağmen sorun devam ediyor. Sesle ilgili de sıkıntı çıkıyor. Destek ekibi çözüm yerine sürekli format atılmasını söylüyor. Lütfen beni arayarak sorunumu çözebilir misiniz?

Monster Notebook Bilgisayarımın Patlaması Ve Monster Tarafından Art Niyet

18 Ağustos

2019 Yılında Monster Ankara Çukurambar şubesinden bir bilgisayar satın aldım. 2023'te bilgisayarımı prize taktığımda ani bir patlama yaşandı. Odayı duman kapladı ve yoğun bir yanık kokusu geldi. Şans eseri, bilgisayarım o sırada kucağımda değildi ve masanın üzerindeydi, aksi halde ciddi zarar görebi...

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır