Monster Bilgisayar Donma Problemi

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Değerli Çağıl Y., İlk aşamada cihazınıza format atmanızı tavsiye eder , format sonrası web sitemiz üzerinde yer alan modelinize uygun sürücülerinizi cihazınıza yüklemenizi rica ederiz . Bu işlemler sırasında veya işlem sonrasında takıldığınız veya teknik destek ihtiyacı duyduğunuz her aşama için , 0850 255 11 11 no'lu telefon numaramızı arayarak çağrı merkezimizden, teknik destek ve uzaktan bağlantı desteği alabilirsiniz. Bu işlemler sonucunda sorununuz devam ederse cihazınızı teknik bir arıza şüphesi ve talebiniz ile servisimize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Servis Hakkında Detaylı Bilgi: www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Monster Çözüm Merkezi: https://www.monsternotebook.com.tr/monster-cozum-merkezi/
10 ay önce Ankara'daki Monster mağazasından Monster Abra A5 V17.2 aldım, fakat kullanmaya başladığım günden beri Windows 11'de donmalar oluyordu. Çok fazla umursamadım ama gün geçtikçe donmalar arttı. Ayrıca bilgisayar açılır açılmaz herhangi bir program açık olmasa bile fazla ısınmaya başladı. 6 aylık bakım için servise götürdüğümde bu sorunlarımdan bahsettim ve bana yeni bir bilgisayarda bu sorunların olması normal değil dediler. Ben değişim talep ettim ama talebime karşılık olarak aynı sorunları yaşarsam tekrar gelmemi söylediler. İşim gereği bilgisayardan çalışıyorum ve her sorun çıktığında servise gidemiyorum. Bazen göz ardı edip işime devam etmek zorunda kalıyorum. İlk seferde problemimin çözülmemesi işimde aksamaya neden olacak. Ben tekrar ve son kez değişim talep ediyorum.
Not: Oyun için kullanmıyorum. Sadece birkaç Adobe ® programı yüklü. Aşırı ısınma bilgisayar açılır açılmaz oluyor. En son tarayıcı açıkken kendiliğinden açılıp kapanmaya ve ekranda gidip gelmeler olmaya başladı. Bunun videosunu ekte bulabilirsiniz.