Monster Aniden Mavi Ekran Sorunu

02 Haziran

Çok hafif League of Legends ® oynarken oyunun ortasında birden bire mavi ® ekran verip ses çıkartmaya başladı akabinde de reset attı kendine. Bu nedir? Yani hiç beklemezdim doğrusunu isterseniz bana göre büyük bir problem. Bu konuda ne yaparız bilmiyorum fakat bilgisayar henüz 3 veyahutta 4 günlük Monster abra 12.5.4 modeli. Hani eski falan olsa Okey ® eskidi diyeceğim fakat 4 günlük PC'nin neyi bu hatayı verebilir?

Monster Aniden Mavi Ekran Sorunu
Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 56 sn
Monster Notebook Logo
02 Haziran 15:00

Monster Notebook Logo
02 Haziran 17:23

Monster Notebook Genel Bakım Sonrası Oluşan Problemler!

05 Ağustos

20.07.2023 tarihinde Kadıköy şubesine abra a5 laptopumu genel bakım için bıraktım. Fanların temizlenme durumu olmadığı için ücret karşılığında fan ve batarya değişimi yapıldı. Fakat aldıktan sonra bilgisayarımın d Diskinde problem oluştu. 1 TB'lik d diskimde 100 GB'dan fazla alan kullanmaya başlayın...

Monster Notebook Bios Ve Donma

15 Temmuz

Monster Tulpar t5 v20.3 bilgisayarım BIOS ekranında kalıyor. Resetlemeyi tekrar başlatmayı denediysem de olmadı. Mavi ekrandan çıkmıyor. Açıldığında da son bir haftadır görüntü ve dokunmatik bazen donup bazen de gidiyordu. Nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.

Monster Notebook Default Boot Device Missing

06 Haziran

Monster A5 bilgisayarımı açmaya çalıştığımda Default Boot Device Missing or Boot Failed hatası alıyorum. Neredeyse satın aldığımdan beri bu hatayı alıyordum ancak resetlediğimde düzeliyordu şu ansa takılı kalıyor ve açamıyorum. İnsyde h2o Bios için çözüm bulamadım.

Monster Laptop SSD'yi Görmüyor

13 Nisan
"İlgilenen herkese teşekkür ederim tamir süreci oldukça hızlı gerçekleşti lakin cihazı kargolama konusunda yavaş kalındığını düşünüyorum cihaz hazır olduğu halde müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede cihazın salı günü kargoya verilme ihtimali olduğunu söyledi cuma günü 16.30 civarlarında tamiratı biten ürünün aciliyetini belirttiğim halde salı günü kargolanma ihtimalinin olması beni biraz üzdü ama yaşadığım sıkıntı ve bu gecikme ihtimaline rağmen benimle iletişime geçen yetkililerden oldukça memnunum çoğu çözüm odaklıydı daha önceki oyun bilgisayarı servislerine kıyasla iyi ki Monster dedirttiler bana teşekkür ederim"
Monster Laptop SSD'yi Görmüyor

0 Yorum