Monster Abra A7 V12.2 Fps Drop Sorunu
4.138görüntüleme Değerli MONSTER Kullanıcısı,
Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir.
Saygılarımızla,
MONSTER Müşteri Hizmetleri
Haziran 2020 de severek aldığım Monster Abra A7 V12.2 bilgisayarım oyun oynarken (PUBG) ekran kartı kullanımı aniden %30 olup FPS düşüşleri yaşamaktayım. Oyun oynarken de işlemci kullanımı genellikle %99 olmakta. Bu da bilgisayarın kasılmasına sebep oluyor. Bilgisayarım ilk önce telefon ile uzaktan yardım alarak güncelleme kontrolü ve Windows tekrar yüklemem gerektiği ve Monster Teknik desteğe sorunu açıkça gösterir videolar içeren mail attığım mail cevabı olarak driver güncellemesi yapmamı istediler fakat hepsi güncel gösteriyordu. Değişen bir şey olmayınca Monster Teknik Servise gönderdim. Teknik servis incelemesinden sonra tüm donanım testlerinin yapıldığı ve herhangi problem olmadığını yazılımsal olarak Bios güncellemesi yaptıklarını söylediler ve Windows'u tekrardan kurmamı söylediler. 3 ayda 3 kere format attım yeni bilgisayara. Yerli ürün tercih ettik ülkemize katkı sağladığımızı düşünürken böyle sorunlarla karşılaşmak beni ciddi anlamda üzdü.