10 Eylül 2022

26 Ağustos 2022 Kadıköy'deki Monster'dan Monster abra a5 V17 aldım 30 Ağustos 2022 de cihazda 8 ad ölü piksel tespit edip servise verdim servis 6 Eylül'de bana yeni cihaz verdi. Yeni verilen cihazda da ölü piksel tespit ettim ve 7 Eylül de tekrar servise verdim. Cihaz evimden çok serviste kaldı cihazla ilgileneceğim diye işimden oldum şimdi tekrardan yeni cihaz verdiler pazartesi almaya gideceğim eğer verilen cihazda da aynı sıkıntı çıkarsa para iadesi almak zorunda kalacağım 2 sene hevesle para biriktirerek aldığım bilgisayarda bir gram hevesim kalmadı lütfen rica ediyorum düzgün cihazlar verin sürekli bunlarla uğraşmak zorunda mı kalacağız servise gittiğimde cihazda. Tık tık sesler geliyordu görevliye sorduğumuzda normal dedi 18 bin tl'lik bilgisayarda normal mi çalışırken insanın dikkatini dağıtıyor yetkililerden yardım istiyorum cihazı servise sadece bakım için getirmek istiyorum lütfen! Oynayamadığımız oyun varsa iade garantisi varmış oyunu oynamaya fırsatımız olmuyor çünkü cihazın servisten çıktığı yok.

Monster Notebook Logo
10 Eylül 2022 22:34

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

Monster Notebook Logo
12 Eylül 2022 13:29

Değerli Monster Kullanıcısı, Teknik destek uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşme sonunda tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Resul
18 Kasım 2022 21:56

Sorunumu çözdüler teşekkür ederim ama yeni cihaz verdiler ama maalesef yeni cihazda da ölü piksel sıkıntısı var artık yoruldum maalesef mouse aldım oda çalışıyordu sonradan bozuldu

Monster Bilgisayar Servisi Bozuk Bilgisayara Sağlam Raporu Verdi

25 Haziran

Merhabalar Teknosa'dan Monster marka oyun bilgisayarı aldım. Eve geldim, bilgisayar donma yapıyor ve aşırı derecede ısınıyordu. Sadece donunca açma kapama düğmesi çalışıyordu. Bazen Youtube.com videosu seyrederken bile donuyordu. Ben de döndüğü bir anda aldığım yer olan Teknosa Edirne mağazasına göt...

14 Haziran

Öncelikle merhaba. 4 Mayıs 2023 tarihinde aldığım Monster Abra A5 v17.4.4 model laptopum sıkıntı üzerine sıkıntı yaratıyor. İlk aldığım zaman sorun yoktu, birkaç gün sonra mavi ekran vermeye başladı. "7 defa mavi ekran hatası aldım". Bilgisayar ilk geldiğinde servise götürdüm çünkü ışık sızmaları va...

1 Yorum

Kemal

Ben Monster Abra A5 V17.1 ürün araştırıyorum ve bu ürün şu an Monster kendi sitesinde satışta yok, online satış sitelerinde de son ürünleri satılıyor. Yani beni gördüğüm, anladığım; bu ürünün bu üretim modellerinde herkes ya çok ısınması, ya 1 fanın çalışmaması, ya sinyal sesi ve ölü piksel çıkmasından muzdarip. Nasıl oluyor da ölü piksel ile geri gönderilen bir bilgisayarın yerine gönderilen "0" yeni bir bilgisayarda da aynı problem yaşanıyor. Çok garip ya. Bu şu anlama geliyor, bu serilerde kronik üretim hatası var ve ellerinizdeki son sorunlu bilgisayarları hala satmaya devam ediyorlar. Alanlar hep sorunlarla mı uğraşacak? Alsınlar, sorun çıkanları ben tamir ederim mantığını yürütüyorlar. Ama kullanıcı kaybediyorlar... Hiç yakışmamış Monster'a Almaktan vazgeçtim.

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı