Monster Abra A5 V16.7 Düşük FPS

01 Mayıs

Monster abra a5 v16.7 olan bilgisayarı aldım oyunlara girince aniden bir FPS düşüşü yaşadım. Örnek vermek gerekirse Minecraft adlı oyunu ilk açtığımda FPS değerlerim 700 800 civarlarındaydı ama ondan sonra bilmediğim bir sebepten dolayı artık yazılımdan dolayımı bilmiyorum ama Minecraft gibi düşük kaliteli bir oyunda bile 200 FPS gösteriyor. Windows 11 den dolayı düşünüp win10 format attım yazılımları silip yükledim tekrardan ama değişen hiçbir şey yok bilgisayar özellikleri : 8 GB RAM GTX 1650 ekran kartı 500gb SSD bu özelliklerle daha yüksek FPS almam gerektiğini düşünüyorum. Açıkçası memnun değilim. Yardım eder misiniz?

02 Mayıs 11:53

Merhabalar dün Monster abra a5 v16.7 bilgisayarımdaki FPS düşüşleri hakkında şikayet yazmıştım hemen iletişime geçip yardımcı oldunuz fakat FPS im hiç artmadı bilgisayarı yeni formatlamama rağmen FPS değerlerim çok düştü oysaki bilgisayarı alalı 2 ay gibi bir süre oldu hatta ekran kartı olmayan 4 GB ramlik bir laptop ile aramda 20 FPS dolaşıyor bende ekran kartı olmasına rağmen ve ramlarım daha yüksek seviyede o 60 alırken ben 80 90 arası alıyorum orta ayarlarda oyun : League of Legends yardımcı olur musunuz tekrardan lütfen

02 Mayıs 11:52

01 Mayıs 17:48

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

01 Mayıs 18:24

Değerli Esvet K., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

02 Mayıs 12:46

Monster Abra A5 V16 7.3 Notebook FİFA 23 Kasma Sorunu

5 gün önce

1 buçuk ay önce aldığım Monster abra a5 V16 7.3 cihazımda FİFA 23 kasma sorunu yaşıyorum. 1 ay önce fan sessiz modda 0 kasma oyunu yüksek grafikle oynarken son 2 haftadır performans modunda ve oyunda en düşük ayarlarda kasma sorunu yaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Monster Notebook Ekran Kartı Sorunu

25 Haziran

Merhaba ben yaklaşık 1 ay önce Monster abra a5 v16 7.6 bilgisayar almıştım sorunsuz çalışıyordu ancak dün sabah oyundan ekran kartıyla ilgili bir hata verip oyun dondu ve başka sayfaya atmadı, bilgisayarı açıp kapattığımda ise yavaşlama, kasma, donma tarzı sorunlarla karşılaştım. Fanları kontrol etm...

Monster Abra A5 V16.7 Yetersiz Fan Çalışma

10 Haziran

Monster abra A5 V16.7 dizüstü bilgisayarımı 5 gün önce satın aldım. Ancak, cihazın sağ tarafındaki fan yetersiz hava çıkarıyor ve bilgisayarın arka tarafındaki hava çıkışından hiç hava çıkmıyor. Bu durum ciddi bir sorun ve kullanım deneyimimi olumsuz etkiliyor. Hava akışı düşük olduğu için bilgisaya...

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır