Monster Notebook  ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Burak'ın şikayet sonucundan memnuniyeti

         
  • profile
1 Destekçi
  5 Yorum

Monster Abra A5 V16.4 Ekranda Çizgiler

1.523görüntüleme
Burak
Burak 26 Kasım 2020 02:44

Ürün elime ulaşalı 1 hafta oldu. Windows10 yükledim ve 3 gündür kullanıyorum ama ekranın alt kısmında kalın pembe şeritler gidip geliyor. Orta kısmında ise ince çizgiler gidip gelmeye başladı 1 dakika içinde 6-7 kere tekrarlar şekilde sınav haftamda mağdur oldum. Değişim için irtibata geçeceğim

Gelişme
Gelişme

10 Aralık 2020 05:35

N11 üzerinden abra a5 v16.4.11.11 bilgisayarı satın aldım ürünün ekranında sorun çıktı ardından değişim talebi ile teknik servise yolladım birkaç gün sonra bilgi almak için aradığımda değişimin iadeye çevrildiği söylendi ve bana sorulmadan yapmışlar iade henüz onaylanmadan bu durumun düzeltilmesini talep ettim ve düzelttiklerini söylediler diğer gün iade onaylandı mesajını aldım ve tekrar N11 ve Monster servislerini aradım ve durumu düzeltmelerini söyledim ilgili işlemleri başlattıklarını söylediler ve geri dönüş yapılacağı söylendi birkaç gün sonra ise paramı yatırdılar ama kesinlikle ben iade istemedim bana sorulmadan değişim talebimi iadeye çevirdiler ve bunun hakkında beni bilgilendirmediler. Buna yasal hakkınız yok. Yaklaşık 1 aydır beni bu şekilde mağdur ediyorlar ve oyalıyorlar son olarak bilgisayarımın yapılıp yollanmasını istedim ve bunu da kabul etmediler resmen benim almış olduğum bilgisayarı bana sormadan zorla elimden aldılar ve para iadesi yaptılar kesinlikle para iadesi istemiyorum bilgisayarımın bana yapılıp yollanmasını talep ediyorum

Monster Notebook Logo
Monster Notebook26 Kasım 2020 02:46

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri

  • profile
1 Destekçi
  5 Yorum

5 Yorum

Murat
Murat26 Kasım 2020 12:37
 

Bende de aynı sorun var değişim istiyoruz diyoruz hiç umursamıyorlar. Ürettikleri çoğu ürün sıkıntılı değişmiyorlar. Panellerin hepsi bozuk bu modelin başka bir varyantı ile değişmeleri lazım aynı sıkıntıyı yaşayanlar birlik olup bu mesajı iletmemiz

 1
Emre
Emre28 Kasım 2020 02:59
 

Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum ne önerirsiniz

Emre
Emre28 Kasım 2020 03:01
 

Ben de birebir aynı sorunu yaşıyorum siz çözdünüz mu?

Murat
Murat28 Kasım 2020 13:52
 

Ürünü değişim istediğini belirterek garantiye gönderin. Tamir istemiyorum diye özellikle belirtin. Telefonla arandığınızda tekrar değişim istiyorum deyin. Eğer iade hakkınız varsa değişim yapılmayacaksa iade edeceğim diye belirtin.

İbrahim
İbrahim1 hafta önce
 

Arkadaşlar benim sorunum çözüldü. Detaylar; https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/17029147

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler