Monster Abra 5 V19.3.4 Touchpad Sorunu

Teknik servise götüreceğim laptopu fakat yukarıda yardımcı olduğunu sanan Atakan beyin bana söylediği şey "kargoda touchpadin Flex kablosu çıkmıştır" çocukla dalga geçer gibi böyle saçma bir şey deniyor. Kartal'dan Küçükçekmece'ye laptopu Marmaray'ın üstüne fırlatsan hasarsız bir şekilde gelir. Bu nasıl bir laptop ki kargoda içindeki kablolar çıkabiliyor. Akıl tutulması. Müşteri hizmetlerini kendim arayıp işlemlerimi yapıp, randevumu aldıktan sonra bana bu kadar boş bir bahanenin sunulması inanılmaz sinir bozucu. Sırf şu adamın ekmek yediği yer para kazanmasın diye iade etmeyi düşünüp, bir kişi için tüm kurumu zan altında bırakmayayım diye vicdan yapıyorum. İnsanoğlu kusursuz değil, hatalar olur. Driver sorunu da olabilir bu da sorun değil, ben verilen bu cevaba inanamıyorum. Müşteri hizmetleriyle bu hafta 4-5 konuşma gerçekleştirdim. Herkesi iyi puanlarla oyladım. Bu beyefendi ankete bile yöneltmedi kötü puan vereceğimi bildiği için. Hizmet mi satın alıyoruz, dert mi satın alıyoruz belli değil
Abra 5 v19.3.4 isimli ürünü satın aldım. Ürün geldi, içine üç farklı Windows ® kurdum. Farklı farklı driver güncellemeleri yaptım. Manuel yüklemeler de yaptım, naparsam yapayım touchpad'i devreye sokamadım. Ya bozuk okumuyor, ya da driver problemi var. Aygıt yöneticisinde zaten gözükmüyor. Hafta içi ve cumartesi çalışıyorum. Nasıl bir destek alacağımı bilmiyorum, eğer çözülemezse değişim ya da iade için geri yollayacağım. Yarın akşam umarım bir dönüş olur, gerek mail, gerek numara. c***************@outlook.com