Arızalı Monster Notebook Tulpar T7 20.2

16 Mayıs
Ömerlevent'nin Teşekkür Mesajı
“Monster Notebook şikayetimle yakından ilgilendi, arızanın giderilmesi konusunda Sn. Mert beyin gayretleri ile makul bir ücretle kart değişimi gerçekleştirilecek. Bu kadar ilgiden sonra bir sorun çıkmayacağı kanaatindeyim. Şimdiden hem Monster notebook ailesine hem de özellikle Mert beye teşekkür ederim.”

Monster'den satın aldığım, t20.2 Tulpar 17.2 notebook ile çalıştıktan sonra akşam kapattım. Şarja takılı değildi, batarya doluydu, bir elektrik dalgalanması söz konusu değildi. Sabah açtığımda açılmadı Monster müşteri hizmetleri ile temas kurdum bir tuş kombinasyonu önerdiler açıldı gün içerisinde ne zaman açsam normal açıldı, ancak sabah gene tuş kombinasyonu istedi. Ertesi gün PC yi gece şarjda bıraktım sorunsuz açıldı. Monster servisi ile temas kurduğumda servise getirmem istendi. Servisten bir hafta sonra ana kartın arızalı olduğu ve enerji gitmediği tarzında bir yanıt gelerek 10900 TL ücret talep edildi. Üstelik garantisi biteli sadece 3 ay geçmişti. Ana kart arızası olmadığı belli yoksa şarjda bırakıldığında da veya tuş kombinasyonuyla da açılmaz. Sanki garanti biter bitmez arızalanması için programlanmış gibi. Şu anda şikayetimi 12 sene önce aldığım Asus notebook ® tan yazıyorum bu sürede sadece klavyesi değişti. Arıza ücretini kabul etmedim, inşallah eski halinde iade edilir. Her halükarda korkarım hukuki yollara baş vurmam gerekecek. Ben otomasyonla da uğraşmış emekli bir elektrik mühendisiyim, maalesef meslek hayatımda görmediklerimi emeklilikte gösterdiler.

Monster Notebook Logo
16 Mayıs 12:34

Monster Notebook Logo
16 Mayıs 16:35

Değerli Ömerlevent P., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

16 Mayıs 21:09

Monster Notebook şikayetimle yakından ilgilendi, arızanın giderilmesi konusunda Sn. Mert beyin gayretleri ile makul bir ücretle kart değişimi gerçekleştirilecek. Bu kadar ilgiden sonra bir sorun çıkmayacağı kanaatindeyim. Şimdiden hem Monster notebook ailesine ve özellikle de Mert beye teşekkür ederim. Sıkıntılarımı dile getirmem konusunda bana çok yardımcı olan "Şikayet var.com" sitesinede ayrıca teşekkür ederim.

16 Mayıs 21:11

Çözüm odaklı yaklaşımlarınız için teşekkür ederim.

16 Mayıs 21:16

Monster Notebook Teknik Servis Hizmeti Sonrası Yaşanılan Mağduriyet

11 Temmuz

12 Haziran pazartesi günü bilgisayarı üstüne döktüğüm sıvı nedeniyle hem performans sorunlarından dolayı hem de donanımsal arızalardan dolayı Kadıköy Monster Notebook teknik servisine bıraktım. Ürünün sorun tespitinde klavye, SSD ve bataryanın ücret karşılığında değişikliği ve ana kartın da ücret ka...

Monster Notebook Huma H4 V5.2.10 14,1" İş Bilgisayarı Batarya Problemi

04 Temmuz

3 Temmuz 2023 (dün) tarihinde Huma H4 V5.2.10 14,1" inç iş bilgisayarını Küçükçekmece mağazanızdan teslimat şeklinde satın aldım. Bilgisayarı açıp Windows kurulumunu yaptıktan sonra %84 civarında olan bataryası yalnızca tarayıcı üzerinde gezinmiş olmama rağmen 1 saat gibi bir sürede %12'ye kadar düş...

Monster Notebook Tulpar T5 V. 19.1 Cihazımda Bitmek Bilmeyen Sorunlar

15 Haziran

Monster Tulpar T5 v. 19.1 cihazımda yaşadığım sorunlar: Ağustos 2020: Ölü piksellerle gelen cihazımı iade etme hakkım olmasına rağmen ekran değişimini kabul ettim. Ağustos 2020: Servisten gelen cihazımın kompozit alanlarında hasarlar vardı ve tekrar teknik servise gönderdim. Eylül 2020: Kompozit ...

Monster Notebook Yeni Olmasına Rağmen Batarya Bitiyor

18 Ocak

2 hafta önce Trendyol üzerinden aldığım Monster Abra A5 V16.7.3 Intel Core I5-11400h laptopumun şarjı hemen bitiyor oyun oynamıyorum internete bağlanmıyorum yarım saat içerisinde batarya bitiyor 2 hafta dolduğu için iadede yapamıyorum lütfen sorunumu çözün

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır