Monofe 13 Gün İade Süresi

Hakan
27 Eylül 13:32

Monofe isimli firmadan yapmış olduğum alışveriş 24 saat bile geçmeden iptal edilmesine rağmen iadem 8 gündür yapılmadı. Bu nasıl bir süreçtir madem bu kadar hızlı iptal oldu sipariş neden ücret bu kadar uzun süre sonra iptal ediliyor. WhatsApp destek hatlarına sorduğumda 13 gün beklemem gerektiğini ama yinede iade olmazsa bize yazın diyorlar. Bizim çünkü başka işimiz yok sizin süreçlerinizi ve yanlış yönetilen stok yönetiminizden doğan sorunların bedelini ödemek zorundayız.

27 Eylül 13:37 (Şikayetten 4 dakika sonra)
Hakan
27 Eylül 13:41

Her yerden yazdığınız otomatik mesajlarla müşteri memnuniyeti oluşturulamıyor. İlk defa alışveriş yapan birine yaşattığınız bu süreçten sonra sizlere güvenip bir daha asla alışveriş yapılmaması gerektiğini düşündürmekten başka bir amacınız yok bence. 12 yıldır bu sorunu çözemediğiniz diğer şikayetlerden de görülebiliyor.

Gümrükte Unutulan Kargo Ve Hayal Kırıklığı

Selçuk
03 Kasım 19:06
Gümrükte Unutulan Kargo Ve Hayal Kırıklığı

monoFe Yanlış Ürün Yollandı. İade Süreci Sonunda Param Geriye Ödenmedi!

Tarık
17 Eylül 23:56

monoFe Renk Hatası Ve İade Sürecinde Yaşanan Sıkıntılar

Arzu
18 Mart 18:20
"Eğer zamanında yeterli açıklama yapsaydınız, müşterinizle ikna edici diyalog kursaydınız, bunlara hiç gerek kalmayacaktı. Sayenizde de hiç de tarzım olmayan girişimlerde bulundum. Naçizane önerim müşteri destek biriminizi geliştirin. Yine de geç de olsa yaptığınız ödeme için teşekkürler."
monoFe Renk Hatası Ve İade Sürecinde Yaşanan Sıkıntılar

Monofe Stokta Olmayan Ürün İçin Haksız Ödeme Alımı