Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Road Boy 125 Arızalar, İlk Günden

17 Aralık 2023 21:36

Aşağıda şasi numarası belirtilen üretiminize ait Road Boy 125 model motorun alındığı bayi ve hizmet alınmaya çalışılan yetkili servisin detayları mevcuttur. (Yantur Samsun) İnfo mailinize daha önce iki kez e-posta göndermeme rağmen dönüş alamadım. Ayrıca müşteri hizmetleri telefonunuzu aramama rağmen hiçbir yetkiliye ulaşamıyorum. (4448085) Motorumu teslim aldığım andan itibaren sorunlarla uğraşmaktayım (12.10.2023). Satış esnasında bana sunulan özellikler çalışmıyor ve yetkili servis tarafından da oyalanıyorum. Size defalarca göndermiş olduğum e-postalar mevcut. Ekli diğer Word dosyasında ise yetkili servisinize de bildirmiş olduğum arıza özeti bulunmaktadır. Motorsikletim hala Yantur yetkili servisinde beklemekte. Motorsikletimi teslim aldığım günden bugüne kadar etkin bir şekilde kullanamadım ve yetkili servisinizin arızaları gidermemesi nedeniyle tüketici haklarım olan garanti süresinden kaybetmemek adına ilgili motosikletin aynı modelinin yeni versiyonu ile değişim talep ediyorum. Ayrıca şu an yetkili servisinizde bekleyen motosikletimle ilgili servis tarafından herhangi bir kayıt veya döküman tarafıma verilmedi ve garanti süresi içerisinde haklarımdan faydalanamıyorum.

Ekli belgelerde belirtilen arızaların giderilip motorun tarafıma teslim edilmesini, fatura tarihinden ilgili güne kadar geçen sürenin garanti süreme eklenmesini sağlamanızı veya aksi takdirde aynı ürünün yenisi ile mevcut ürünümün değiştirilmesi konusunda desteklerinizi rica ediyorum. Motosikletin tarihçesi: 12.10.2023 fatura tarihi, 12.10.2023 ekte belirtilen tüm arızalar mevcut, 12.10.2023 yetkili servis müdahale etti ancak arıza giderilemedi, parça siparişi verildiği söylendi (Yanturlar), 17.10.2023 yetkili servis müdahale etmedi ve parça beklediğini belirtti (Yanturlar), 24.10.2023 yetkili servis müdahale etti ancak arıza giderilemedi (Yanturlar), 20.11.2023 yetkili servis parça beklediğini belirtti, 28.11.2023 motorsikletimi yetkili servise teslim ettim ve yine parça beklediğini belirtti, 05.12.2023 yetkili servis parça beklediğini belirtti, 11.12.2023 arızalarım hala giderilemedi ve beklemekteyim. Motorsikletim yetkili serviste beklemekte. Motorun alındığı bayi: (Samsun Yantur), Yetkili Servis: (Samsun Yantur), Marka Model: Mondial Road Boy 125, 2023 model, Araç Şasi Numarası: LM0CYV53XP4000055, Motor Seri Numarası: 1P52MIN07C70001

mondial-motor-road-boy-125-arizalar-ilk-gunden-6.jpg
mondial-motor-road-boy-125-arizalar-ilk-gunden-1.docx
18 Aralık 2023 08:45 (Şikayetten 11 saat sonra)
20 Aralık 2023 08:42

Merhaba, servis tarafından arandım. Motosikletin kendilerinde beklediğini Vakıf bile değiller. İnşallah kaybetmemislerdir. Yazılı evrak bile vermiyorlar. Motosikletimde alarm, hayalet ekran, depo gösterge arızası, plastik on panel kırığı vs gibi arızaların hiç birinin kaydını bile açmamışlar. 12 ekimden beri boşuna beklemişiz. Aksiyon almalarını bekliyoruz

08 Ocak 2024 17:37

Merhaba, Motorsikletim hala yetkili serviste beklemektedir. Aldığım günden beri sadece 200km kullanabildim. Ayıplı bir ürün. Henüz yetkili servis tarafından arızalar giderilip tarafıma dönüş yapılmadı. Ürünün sıfırı ile değişim talep ediyorum. Üründen yararlanamıyorum. Yetkili serviste ürün beklemektedir.

Salim sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Sürekli Arıza Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

07 Eylül 20:16
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süren Servis Süreci Ve Çözülmeyen Arızalarla Mağduriyet

29 Ocak 10:32