Mondial Motor 50cc Air Time Motorsiklet

05 Haziran 2023 16:41

1 ay önce Balıkesir Deniz motosikletten sıfır kilometre aldığım Mondial Air time 50 CC motorsiklet aldığım ilk günden beri sorunlarıyla resmen bezdirdi. -Stop etme sorunu -Gaz kesme gaz yememe sorunu -Yolda giderken tut bırak yapması -%10 eğimli rampada resmen motora yalvarıyorum hadi gülüm yaparsın hadi sen kralsın demelerimiz başladı - Yokuşu çıkamamasını 50 CC olmasına bağlayarak orijinal 80 CC kit takmamıza rağmen aynı sorunların devam etmesi -Bu motorun yazılımı yoksa neden piyasaya sürmeden önce altyapısını hazırlamazsınız be arkadaşım. -Yemin billah psikolojik olarak gece falan sabah işe giderken yolda bırakır mı! Diye düşünür oldum. - Bir daha Mondial ürünlerimi almam.

05 Haziran 2023 16:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Muhammed

Abi karbüratör elektronik limitor var resimdeki gibi iki soket var aynı öyle onları sök benim motorum 50 CC ona rağmen çıkıyor tek sorunu soğukken motoru rampa yukarı son gaz çıkarken bir anda gazı kesince stop ediyor tek sorunum bu benim

Mondial Motor 50cc Air Time Motorsiklet
İbrahim

Bende de aynı sorun vardı. Sorun statörü değiştirdikten sonra çözüldü. Servisten bu parçanın değişmesi için ricada bulunun.

Fırat

Aynı şikayet bende de var 18 mayıstan beri ateşleme bobini gönderemiyorlar Mondial al yari yolda kal...

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2023 13:27

Mondial Air Time 50 CC Sürüş Esnasında Stop Ediyor.

29 Ağustos 2024 19:11

27 Mayıs 2023 22:43