2019 yılı Temmuz ayında Mondi markasından 30 bin liralık alışveriş yaptım ve yatak modeli olarak zerostress'te karar kıldık. Fakat henüz aldığımız yatağın üzerinden 1 yıl bile geçmemişken yatakta çökmeler meydana geldi. Böyle bir yatak olamaz. Servis rapor tuttu çökme mevcut dedi fakat önce onarım deniyor. 1 yıllık yatağım çöküyor yerine yatak verilmeden çözümü onarım olarak sunuyorlar. Bundan sonra tanıdık tanımadım kim varsa Mondi almamaları konusunda herkesi uyaracağım ki benim yaptığım hatayı yapmasınlar. Bugün yasal yollara başvurup hakkımı arayacağım.
Değerli Müşterimiz,
Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir.
Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru, istek ve önerilerinizi Türkiye’nin her yerinden 0850 222 33 11 numaralı iletişim hattımıza ya da www.mondi.com.tr iletişim formundan iletebilirsiniz
Mondi Müşteri Hizmetleri
Sayın İlgili
Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır.
Konuyu bilgilerinize sunarız.
Mondi Home Müşteri Hizmetleri
Not: Değerli Tüketicimiz, markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi 0850 222 33 11 numaralı iletişim hattımıza ulaşarak ya da www.mondi.com.tr iletişim formundan iletebilirsiniz.
Aklı olan bir daha Mondi'den alışveriş yapmaz. Bana sundukları çözüm ya onarıma gönderirsiniz ya da bu şekilde kullanmaya devam edersiniz. Onarımdan sonra bir daha çökmeyeceğinin garantisi var mı diyorum yok diyorlar. Çöpe atarım bir daha da Mondi mi kapısının önünden geçmem
Değerli Müşterimiz,
Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Mondi Müşteri Hizmetleri
2019 yılı Temmuz ayında Mondi markasından 30 bin liralık alışveriş yaptım ve yatak modeli olarak zero stress'te karar kıldık. Fakat henüz aldığımız yatağın üzerinden 1 yıl bile geçmemişken yatakta çökmeler meydana geldi. Böyle bir yatak olamaz. Servis rapor tuttu çökme mevcut dedi fakat önce onarım deniyor. 1 yıllık yatağım çöküyor yerine yatak verilmeden çözümü onarım olarak sunuyorlar. Bundan sonra tanıdık tanımadım kim varsa Mondi almamaları konusunda herkesi uyaracağım ki benim yaptığım hatayı yapmasınlar. Bugün yasal yollara başvurup hakkımı arayacağım.