Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Modaselvim ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Modaselvim Ürün İadesi Almıyor

Aleyna
Aleyna 20 Ocak 10:42

Modaselvim adli siteden 2 tane tunik aldım ve denediğimde kalıbın çok büyük geldiğini gördüm. İade etmek istedim. Kargonun teslim edildiği gün ben şehir dışında olduğum için ben gelene kadar iade günü geçti diye ürünü kabul etmiyorlar. Bu nasıl bir saçmalık bir daha bu siteden alışveriş yapmayacağım. Yapanlara da söyleyeceğim yapmasınlar. Bu siteden alışveriş müşterileri mağdur ediyorsunuz. Çeşitli yerlere de şikayeti mi sunacağım

04 Şubat 20:17

Modaselvim ürünümü aldı ve para iademi yapmıyor sizin kadar sorumsuz bir şirket görmedim ürünlerin günü geçti diyorsunuz ve hala orada tutuyorsunuz ürünleri sizden şikayetçiyim bundan sonra ben değil avukatlarım ilgilenecek bu sorunla ürünlerin para iadesini yapmak zorundasınız

24 Ocak 11:16

Modaselvim ürününün günü geçtiği için para iadesi yapmıyor bedeni bana aşırı fazla büyük olduğu için başka bir ürünle değişimini istiyorum eğer değişim yaparsanız bütün şikayetlerimi geri çekeceğim yoksa hakkımı aramak için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

24 Ocak 11:15

23 Ocak 15:26

Modaselvim'den almış olduğum ürünlerin iadesi yapılmıyor kargonun urunu geç teslim etmesinden ben sorumlu tutuluyorum günü geçtiği için evde küçük bebeğim var bana PTT şubesine giderek mail atılmasını İstiyorlar pardon ama bu sorun benimle ilgili değil şikayeti mi çeşitli yerlere bildireceğim sorunlu bir şirketsiniz

Modaselvim20 Ocak 11:12
Modaselvim21 Ocak 14:52
Modaselvim23 Ocak 16:54
Modaselvim24 Ocak 11:17
Modaselvim07 Şubat 11:30

09 Şubat

Modaselvim Elbisede Leke Var Yalanı

Aldığım ürünün büyük geldiği için değiştirmek amacı ile iade gönderdim geri dönüşü kalite birimimiz tarafından ürün incelendi leke tespit edildi oldu. Kesinlikle kabul etmiyorum ürünün lekeli olma ihtimali dahi yok sadece denenmek için giyildi. Neymiş ürün satış özelliğini kaybetmişmiş ürünün fotoğr...

31 Ocak

Modaselvim Kışlık Ferace Aldım Ürün İade Ettim

İade aldıkları ürünü kargodan yanık deliği var diyerek para iadesi yapmıyorlar. Sanki kendileri ne yapıyor. Müşteriyi yanıltıcı çıkartıyorlar. Bana sorsanız kendileri yanıltıyor ben böyle bir şey kabul etmiyorum mümkün değil çünkü dikkatlice paketledim hiçbir delik falanda olamaz inceledim de

19 Ocak

Modaselvim İade Skandalı!

İade aldıkları ürünü kargodan eksik çıktı diyerek para iadesi yapmıyorlar. Bir müşteri olarak kargo firmasına gidip benden kamera kayıtlarını istiyorlar. Sanki kendileri ne yapıyor. Müşteriyi yanıltıcı çıkartıyorlar. Bana sorsanız kendileri yanıltıyor.

16 Ocak
Efraim sonuçtan çok memnun
  • 16 Ocak 18:20

Modaselvim İade Kabul Etmiyor

02.01.2023 tarihinde Moda sevlimden aldığım iki ürünü değişim için PTT'yle gönderdim ve değişim sağlandı ama bu sefer de ürünler bedenime olmadı ve ia...

Modaselvim İade Kabul Etmiyor
12 Ocak

Modaselvim Deterjan Kokuyor Yalanıyla İade Almıyor

Aldığımız ürünü iade etmek istedik ancak firma altüst takım olarak aldığımız kıyafetin pantolonunun yıkandığını ve deterjan koktuğunu öne sürerek iadeyi kabul etmedi. Yanıltma yöntemleri gelişiyor. Biz kargo geldiğinde ürünü deneyip paketleyip geri gönderdik hepsi bu.