Modanisa Abd'den Ürün Sipariş Ettim Ürün Gelmediği Gibi Paramda İade Edilmiyor!
567görüntüleme

Modanisa ekibi, şimdiye kadar bir çok müşteri hizmetleri elamanınızla görüştüm. Ben artık ilgilenme değil sonuç bekliyorum. Hallettik ve paranızı iade ediyoruz demenizi bekliyorum. Elinizde sipariş numaram var ve fedexle görüşme yapıp bana dönmenizi bekliyorum bu kadar gün sürecek bir işlem değil bu. İlgileniyoruz yazana kadar ilgilendik ve sonucunda paranızı iade ettik derseniz ancak ciddiyetinizi anlarız. Ben ABD de yaşıyorum ve buranın saatşyle gece 4 de aramışssınız tabii ki cevap alamazsınız böyle bir durumda. Telefon numaram var şimdi ararsanız ulaşırsınız. Ama rica ediyorum ilgileniyoruz demek için aramayın. Sorunu çözdüyseniz arayın.

23 Ekim ünü iki eşofman takımı aldım Modanisa'dan ürün sipariş no 67465373. Ürün ücreti 38,81 $. Küçük bebeğim var ve Corona'dan dolayı dışarı çıkmıyorum her şeyi internetten sipariş veriyorum. Hiç yoksa her gün kapıma iki üç paket bırakılıyor. Ve sitede oturuyorum. Şimdiye kadar kaybolan hiç ürünüm olmadı. Ama Modanisa ürünün geldiğini iddia ediyor. Fedex ile görüştüm paramı iade edeceklerini sadece gönderici firma olarak Modanisa'nın Case açması gerektiğini söylediler onu bile yapmadılar. Müşteri hizmetleri sıfır. Burada ürün kaybolduğunda ya paranı iade ederler ya da yeniden ürünü gönderirler. Benim suçum değil ki ürünün gelmemesi. Tl olarak yaklaşık 312 TL civarında param boşa gitti.