Modacruz Battı Mı? Sorun Çözülecek Mi? Profilime Ulaşamıyorum!

22 Nisan

Modacruz çöktü mü? Daha önce hata veriyordu pembe ekranda 404 yazıyordu. Şimdi profilime de ulaşamıyorum. Hem kendi ve diğer profillere giriş yapamıyorum neredeyse 15 gün oldu. Profilimi kapatamıyorum da. Uygulama çöktü mü? Battılar mı? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Neler oluyor? Lütfen mantıklı bir açıklama yapınız... Ne sorun varsa çözülecek mi? Satış yapamıyoruz teklifleri göremiyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Modacruz Bakiyem İçeride Alamıyorum

11 Nisan

Modacruz sitesinde karşı tarafın siparişi iptal etmesi üzerine içeride bakiyem geri iadesi yapılmıyor, muhatap yok. Hesabım kapatılmış, alınabilecek ürünlere ulaşılamıyor, müşteri hizmetleri yok, yanıltıcı mısınız, muhatap bulamıyoruz, insanların güvenine böyle mi karşılık.

Modacruz Bakiyem İçeride Alamıyorum

Modacruz Battı Mı? Sorun Çözülecek Mi?

28 Mart

Modacruz çöktü mü? Profilime ve diğer profillere giriş yapamıyorum neredeyse 1 ay oldu. Profilimi kapatamıyorum da. Uygulama çöktü mü? Battılar mı? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Ne sorun varsa çözülecek mi? Satış yapamıyoruz teklifleri göremiyorum

Modacruz Uygulaması Çalışmıyor Ve Muhatap Yok

07 Mart

Modacruz uygulamasından alışveriş yaptım fakat ürünümün teslim edilmediği gibi bir haftayı aşkın bir süredir Modacruz uygulamasına, web sitesine ve müşteri hizmetlerinden karşımda hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Mail attığımda ise otomatik mesaja dönüyor. Karşımda bir muhatap istiyorum yoksa yas...

2 Yorum

Ayşe

Tüm banka ve şahsi bilgilerimiz kötülüğün endüstrisi hackerların eline geçti diye endişe duyuyorum. Google'dan buldum ve Modacruz mail adresine mesaj çektim yeniden yapılandırılıyor şeklinde yanıt geldi. Siteyi yeniliyoruz diyorlar. Ama süreç uzadı sorun çözülmedi sinir bozucu bekle bekle nereye kadar.

Müzeyyen

Aynen 3 haftadır giremiyorum ürünlerimi göremiyorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.