Modacruz Açılmıyor Ve Bebecruz

09 Mayıs

Merhaba Modacruz hesabım açılmıyor bakiyemi transfer etmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz. Uzun zamandır girmiyordum. Simdi girmek istedim açılmıyor sayfa nedeni nedir. Lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bakiyemi aktarmak istiyorum. Ve kapatmak istiyorum dolabımı

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Modacruz Da Sorun Var

08 Nisan

Modacruz hesaba ulaşılamıyor! Hem dolabım yok ortada ulaşamıyorum ve düzelmiyor 404 hata kodu veriyor. Günlerdir bu şekilde acil cevap lütfen iki aydır böyle kapandı ise bir açıklama yapın bari bu ne sorumsuzluk böyle anlamıyorum bir suru takipçim vardı hepsi yazık oldu ürünler de satış yapamıyoruz

Modacruz Sayfa Bulunamadı Hatası Veriyor

01 Nisan

Modacruz hesaba ulaşılamıyor! Hem hesapta param var hem dolabım yok ortada! Paramı aktarmak istiyorum ulaşamıyorum ve düzelmiyor 404 hata kodu veriyor. Günlerdir bu şekilde acil cevap bekliyorum yetkililerden! Bu nasıl bir sorumsuzluk kimseye de ulaşılamıyor. Çözüm bekliyoruz

Modacruz Hesapları Çalışmıyor Param İçeride Kaldı!

19 Mart

1 Yorum

Gönül

Ben tüketici hakeme heyetine başvuruda bulunacağım, çünkü artık bekleyecek bir şey yok. Herkes bulunsun

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.