Modacruz Açılmıyor

Gamze
12 Eylül

Modacruz ve Bebecruz ® aylardır "hazırlanıyoruz" diyor. Mail atıyorum 10 güne açılıyoruz diyor ama ne site açılıyor ne de içeride ki param ® hesaba yatırıldı! Hesabıma giriş yapamıyorum eğer içeride ki param hesabıma bir an evvel yatırılmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım, siber suçlara da başvuracağım.

profile profile profile

Modacruz Hesabımda Ki Parayı Yatırmıyor

Öyküm
23 Haziran

Modacruz aylardır "hazırlanıyoruz" diyor. Mail atıyorum 10 güne açılıyoruz diyor ama ne site açılıyor ne de içeride ki param hesaba yatırıldı! Eğer içeride ki param hesabıma bir an evvel yatırılmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım, elimde ekran görüntülerim var.

Modacruz Hesabımdaki Parayı Vermiyor

Özge
08 Haziran

Modacruz 10 gün sistem bakimi yapılıyor diyeli 2 ayı geçti. Hesabımdaki parayı çekmek istiyorum ama alınan tek yanıt otomatik gelen sistem bakim çalışması. Destek kısmına yazdığımda bir muhatap bulamıyorum sadece otomatik mesaj olarak dönüyorlar. Paramı çekmek istiyorum.

Modacruz Tl Hesabımı Göremiyorum

Ceylan
28 Mayıs

Modacruz tl bakiyemi hesabıma yükleyemiyorum satışlarımın hepsi orada kaldı açıklamanızı bekliyorum. Gerekirse gereken yerlere başvuracağım. Böyle bir şey olamaz. Lütfen mantıklı bir açıklama bekliyorum. Bütün satışlarım yok olamaz. İnsanlar ne şartlarla

1 Yorum

Oze