Moda_beni_tarzim_ (Instagram) Kimse Denetlemiyor!
1.118görüntüleme
150 TL lik mont aldım istediğim ürünle gelen ürünle dağlar kadar fark var sınır krizi geçirdim görünce. Onlara mesaj attığımda ise direk engellendim bunlara dur demek lazım. Yer bezi bile olmaz gelen ürün insanlarla dalga geçiyorlar.
İstediğim ürün monttu. Kapıda ödeme yaptım. Paketten çok kalitesiz bir kazak çıktı. Herhangi bir fatura da yok. Sipariş etmek için iletişime geçtiğim numaraya mesaj yazdım. Mesajım görüldü ancak dönüş yok.
Mont siparişi verdim yerine 1 kısa kollu elbise ve 1 tane tunik geldi tarafıma ve etiket yok üzerinde adres yok Instagram üzerinden mesaj attım ve beni engellediler.şu anda ulaşamıyorum kimseye. 2 bez parçasına 160 TL para ödedim.
Instagram'da bu isimle satış yapan siteden 300 TL karşılığında 3 adet mont sipariş ettim. Burada onlar hakkında şikayetleri görünce onlara yazdım. Adımıza fake hesap açılmış efendim biz değiliz. Ürünlerimiz faturalı gönderiliyor hiçbir sorun yaşanmaz dediler. İçimde şüpheyle bekledim. Bugün geldi. 3 mont için gayet komik küçük bir paket. İçinden ne olduğunu anlayamadığım bir penye parçası çıktı. Niçin kimse denetlemiyor. Sonra firmaya mesaj attım şimdi ne olacak diye direk engellendim.