17.08 2022'de mobilfx adlı forex borsa şirketi ile tanıştım ve işlem yapmaya başladım. Yatırım danışmanı olarak ilk olarak u*** k*** Bey ile başladık. Daha sonra y*** e*** k*** isminde bayan ile işlemlerimize devam ettik. İlk başlarda her şey güzeldi ancak akabinde Ada USD işlemleri açıldı ve büyük bir zararla açtılar. Sonrasında yaptığımız görüşmelerde, bu işlemin bizlerden kaynaklanmadığını düzelteceklerini söylediler. Bu işlemlere karşılık içeride karım olan 203 bin liram alındı. Daha sonraki süreçte u*** k*** bey mevduat fonlama yapmamı gerektiğini ve bu paraların teminat olarak alındığını işleme konulmadığını söyledi.
Biz de bu sözlere Bize geri sözleri verildi. Ancak hiçbir şekilde ödeme yapılmadı. Hesabım kapatıldı ve şirket ile görüşmeler sonunda bu paranın bize sigorta tarafından ödeneceği hesabımızın sigortalı olduğu söylendi. Tekrar u*** k*** bey bizi arayarak her şeyin hallettiğini, hiçbir sorun kalmadığını, mevduatın bize aktarımının beklendiğini, bu konuda bize yazılı ve sözlü şekilde namus şeref sözü verdi. Ailem de bu sözlere istinaden tekrar ve ardından borç bularak şirkete aktardık ancak karşılığında ödeme yapılmadı.
Tekrar yanıltıldık. Toplamda şu an hesabımda param ® var, içeride vermiyorlar. Hiçbir şekilde teminat adı altında alınan bütün paralarım da içeride. Söyledikleri teminat olarak alınan paralar işleme konulmaz. Son üç yatırılan mevduat size iade edilir. Daha sonra beni Finanstan a*** Hanım aradı ve paramızın para sigorta şirketi tarafından ödeneceği bildirildi ancak sonuç yok. Tekrar u*** bey aradı ve hem yazılı hem sözlü olarak paranın aktarıldığı, bize aktarımı için onay beklendiği söylendi ancak yine sonuç yok. Paralarımıza el koydular. Ben bu konuyu SPK ®'da uzman üst düzey avukatlarla görüştüm. Devletin üst kademelerinde siyasi yetkililer ile konuyu araştırıp takip ettiriyorum.
Hakkımızı sonuna kadar aramamız gerekiyor. Ulaşabildiğimiz her yere sesimizi duyuracak, sosyal medya, ulusal basın, gerekirse elimizdeki ispatlayıcı belgelerle TV kanallarına kadar ulaşabiliriz. Buna gücümüz yeter. Hiç olmasa bizler gibi başka insanlar paralarını kaptırıp mağdur olmasınlar. Ben her yer ile görüşüyorum, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir ticaret yok. Sürekli para talep edip geri dönüşü olmayan. Ben kendi adıma bu işin peşini bırakmayacağım, sonuna kadar takipçisi olacağım. Her şeyimizi aldılar.
5 Yorum