Mobilfx Paramızı Hiçbir Şekilde Ödemiyor

11 Nisan

18.10 2022'de mobilfx adlı forex borsa şirketi ile tanıştım ve işlem yapmaya başladım. Yatırım danışmanı olarak ilk olarak u*** k*** Bey ile başladık. Daha sonra y*** e*** k*** isminde bayan ile işlemlerimize devam ettik. İlk başlarda her şey güzeldi ancak akabinde Ada USD işlemleri açıldı ve büyük bir zararla açtılar. Sonrasında yaptığımız görüşmelerde, bu işlemin bizlerden kaynaklanmadığını düzelteceklerini söylediler. Bu işlemlere karşılık içeride karım olan 25.000USD alındı. Daha sonraki süreçte u*** k*** bey mevduat fonlama yapmamı gerektiğini ve bu paraların teminat olarak alındığını işleme konulmadığını söyledi.

Biz de bu sözlere istinaden 60.000 USD fonlama yatırdık. Bize geri ödeneceği sözleri verildi ancak hiçbir şekilde ödeme yapılmadı. Hesabım kapatıldı ve şirket ile görüşmeler sonunda bu paranın bize sigorta tarafından ödeneceği hesabımızın sigortalı olduğu söylendi. Tekrar u*** k*** bey bizi arayarak her şeyin hallettiğini, hiçbir sorun kalmadığını, mevduatın bize aktarımının beklendiğini, bu konuda bize yazılı ve sözlü şekilde namus şeref sözü verdi. Ailem de bu sözlere istinaden tekrar 900.000 TL ve ardından 275.000 TL borç bularak şirkete aktardık ancak karşılığında ödeme yapılmadı.

Tekrar yanıltıldık. Toplamda şu an hesabımda 220.000 USD param ® var, içeride vermiyorlar. Hiçbir şekilde teminat adı altında alınan bütün paralarım da içeride. Söyledikleri teminat olarak alınan paralar işleme konulmaz. Son üç yatırılan mevduat size iade edilir. Daha sonra beni Finanstan a*** Hanım aradı ve paramızın para sigorta şirketi tarafından ödeneceği bildirildi ancak sonuç yok. Tekrar u*** bey aradı ve hem yazılı hem sözlü olarak paranın aktarıldığı, bize aktarımı için onay beklendiği söylendi ancak yine sonuç yok. Paralarımıza el koydular. Ben bu konuyu SPK ®'da uzman üst düzey avukatlarla görüştüm. Devletin üst kademelerinde siyasi yetkililer ile konuyu araştırıp takip ettiriyorum.

Hakkımızı sonuna kadar aramamız gerekiyor. Ulaşabildiğimiz her yere sesimizi duyuracak, sosyal medya, ulusal basın, gerekirse elimizdeki ispatlayıcı belgelerle TV kanallarına kadar ulaşabiliriz. Buna gücümüz yeter. Hiç olmasa bizler gibi başka insanlar paralarını kaptırıp mağdur olmasınlar. Ben her yer ile görüşüyorum, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir ticaret yok. Sürekli para talep edip geri dönüşü olmayan. Ben kendi adıma bu işin peşini bırakmayacağım, sonuna kadar takipçisi olacağım. Her şeyimizi aldılar.

10 Nisan 19:42

18.10 2022 tarihinde mobilfx adlı forex borsa şirketi ile tanıştım ve işlem yapmaya başladım. Yatırım danışmanı olarak ilk olarak uygar kılıç Bey ile başladık. Daha sonra yasemin Ece Kaya isminde bayan ile işlemlerimize devam ettik. İlk başlarda her şey güzeldi ancak akabinde Ada USD işlemleri açıldı ve büyük bir zararla açtılar. Sonrasında yaptığımız görüşmelerde, bu işlemin bizlerden kaynaklanmadığını düzelteceklerini söylediler. Bu işlemlere karşılık içeride karım olan 25.000USD alındı. Daha sonraki süreçte uygar kılıç bey mevduat fonlama yapmamı gerektiğini ve bu paraların teminat olarak alındığını işleme konulmadığını söyledi.

Biz de bu sözlere istinaden 60.000 USD fonlama yatırdık. Bize geri ödeneceği sözleri verildi ancak hiçbir şekilde ödeme yapılmadı. Hesabım kapatıldı ve şirket ile görüşmeler sonunda bu paranın bize para sigorta tarafından ödeneceği hesabımızın sigortalı olduğu söylendi. Tekrar uygar kılıç bey bizi arayarak her şeyin hallettiğini, hiçbir sorun kalmadığını, mevduatın bize aktarımının beklendiğini, bu konuda bize yazılı ve sözlü şekilde namus şeref sözü verdi. Ailem de bu sözlere istinaden tekrar 900.000 TL ve ardından 275.000 TL borç bularak şirkete aktardık bu süreçte evimizi dahil teminata verdik ancak karşılığında ödeme yapılmadı.

Tekrar aldatıldık. Toplamda şu an hesabımda 250.000USD param var, içeride vermiyorlar. Hiçbir şekilde teminat adı altında alınan bütün paralarım da içeride tutuyorlar bize Söyledikleri teminat olarak alınan paralar işleme konulmaz. Son üç yatırılan mevduat size iade edilir. Daha sonra beni Finanstan Ahu Hanım aradı ve paramızın para sigorta şirketi tarafından ödeneceği bildirildi ancak sonuç yok. Tekrar uygar bey aradı ve hem yazılı hem sözlü olarak paranın aktarıldığı, bize aktarımı için onay beklendiği söylendi ancak yine sonuç yok. Paralarımıza el koydular. Ben bu konuyu SPK'da uzman üst düzey avukatlarla görüştüm lisans lı şirketlerde kesinlikle bu durum yaşanmayacağını söylediler Devletin üst kademelerinde siyasi yetkililer ile konuyu araştırıp takip ettiriyorum.

Hakkımızı sonuna kadar aramamız gerekiyor. Ulaşabildiğimiz her yere sesimizi duyuracak, sosyal medya, ulusal basın, gerekirse elimizdeki ispatlayıcı belgelerle TV kanallarına kadar ulaşabiliriz. Buna gücümüz yeter. Hiç olmasa bizler gibi başka insanlar paralarını kaptırıp mağdur olmasınlar. Ben her yer ile görüşüyorum, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir ticaret yok. Sürekli para talep edip geri dönüşü olmayan. Paralarımıza el konuldu

Mobilfx Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Mobilfx Llc Paramı Alamıyorum

2 hafta önce

S***** s****yatırım danışmanı olarak aradı beni para yatırdık meta trader 4 platformundan giriş yaptım sonra kazancından kar almak istediğimi söyledim. Tam bir senedir bana bular para ödeyecekler bir türlü senelik izinleri bitmiyor. Yok mühasebeci izne gidiyor ya kendi gidiyor. Şimdi de telefon bakm...

Mobilfx 26.121.00 Dolar Paramı Ödemiyorlar Sürekli Para İstiyorlar

29 Ağustos

Mobilfx yatırım danışmanı f** ve müdür m** proje içinde kaybedilen param için sigorta bedelini öde paranı al dediler. 200.000 TL'ye yakın parayı borç bulup ödediğim halde bana ödeme yapmadıkları gibi benden sürekli para istemeye devam ediyorlar. Akıl beden ve ruh sağlığım bozuldu.

Mobilfx İnsanların Duygularıyla Oynuyorlar

19 Ağustos

Mobilfx paramı hala göndermediler. Bu firmaya güvenmeyiniz. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. F** yatırım uzmanı beni kaldırdı 2800 USD mi göndermediler. Şirketi zarara uğratmışım işlemleri kapatarak paramı yollayın. Bunlar milletin sırtından geçinmeye. İnsanları perişan etmeyi iyi öğrenmişler.

4 Yorum

Filiz

Mesut bey var mı bir gelişme acaba bende dava acıyorum sonuna kadar mücadeleye devam hakkımız onlarda kalmasın

Filiz

Emniyete gittim ifade verdim elimdeki tüm dekonlarla onlar Savcılığa verecek hukuki işlem başlatılacak

İlknur

Firma SPK lisanslı değil ve yurt dışında nasıl dava açtınız? Bilgilendirirseniz ben de açacağım.

Belki isinize yarayabilir, kasim ayı ortalarında başka bir mağdur (eski şikayetlerde) detaylı bir araştırma yaptı. Kullanılan isimler, adresler ve lisansların gerçek olmadığını tespit etti. Geçmiş olsun

Mobilfx Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.