30 Mart

Mobil fx tarafından yalan dolan yıllardır fx piyasalarda farklı kurumlarda işlem yapıyorum 2 yildir aktif mobil fx yatırımcısıyım güven sorunu yaşamıyordum son haftalarda haftadır para çekim taleplerim bir şekilde reddediliyordu. 16 Ocak 2023 tarihinde mata treder 5 te açık işlemlerim ve karlı bakiyem olmasına karşılık işlem açıp kapatma yetkilerim kapatıldı ve sürekli iletisim halinde olduğum danışmanlarım buhar oldu yanıt alamadım ve çaresice bekledim. Şikayet ettim iletisim kurup çözüm vadedip şikayetimi zorla sildirdiler. Çözüm bulamdım. Deprem vs durumlarından dolayı şikayeti tekrar yazmakta geciktim ama tüm gerçekleri paylaşman istiyorum. Fx te kaybetmek değil encok dokunan aldatılmak Herkesi uyarma istiyorum. İlgilenen kişilere ekran görüntüsü paylaşabilirim tüm platformlarda paylaşıma devam edip hakkımı alana kadar pes etmiyorum boyun eğmiyorum. Ufuk... Denen danışmanım Bekle geliyorum...

Mobilfx Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Mobilfx Llc Paramı Alamıyorum

2 hafta önce

S***** s****yatırım danışmanı olarak aradı beni para yatırdık meta trader 4 platformundan giriş yaptım sonra kazancından kar almak istediğimi söyledim. Tam bir senedir bana bular para ödeyecekler bir türlü senelik izinleri bitmiyor. Yok mühasebeci izne gidiyor ya kendi gidiyor. Şimdi de telefon bakm...

Mobilfx 26.121.00 Dolar Paramı Ödemiyorlar Sürekli Para İstiyorlar

29 Ağustos

Mobilfx yatırım danışmanı f** ve müdür m** proje içinde kaybedilen param için sigorta bedelini öde paranı al dediler. 200.000 TL'ye yakın parayı borç bulup ödediğim halde bana ödeme yapmadıkları gibi benden sürekli para istemeye devam ediyorlar. Akıl beden ve ruh sağlığım bozuldu.

Mobilfx İnsanların Duygularıyla Oynuyorlar

19 Ağustos

Mobilfx paramı hala göndermediler. Bu firmaya güvenmeyiniz. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. F** yatırım uzmanı beni kaldırdı 2800 USD mi göndermediler. Şirketi zarara uğratmışım işlemleri kapatarak paramı yollayın. Bunlar milletin sırtından geçinmeye. İnsanları perişan etmeyi iyi öğrenmişler.

3 Yorum

Mesut

Bu konuda birlik olursak sorunumuzu çözebiliriz arkadaşlar benimde çok yüklü miktarda mevduatım var 250.000usd

Filiz

Size yapılan yorumlar neden silindi acaba çok ilginç bence onların oyunu yine

Yasin

Şu an beklemedeyim bir gelişme olmasını umuyorum ins sizlere de umut olurum

Mobilfx Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.