Mobilfx Hayatimi Mahvetti, Güven Yok

08 Mart

Yaklaşık 7ay önce bu platforma pes peşe aramalar sonucu girdim o günden bu yana mahvettiler. Beni hep yalan vaatlerle para istemeler ve ana parayı kurtarmak için her seferinde inanıyorsun ve yolladım şimdi mesajlara bile bakmıyorlar maalesef. İlk u** k** ile başladım daha sonra u**u** devir aldı en son c** c** üst düzeyde finans sorumlusuyum dedi ve maalesef şu an hiç biri yok ama sizle hesaplaşacağız bunun hesabını verecekler. İnsanları mağdur etmek işleri olmuş. Artık sonuna kadar uğraşacağım.

30 Nisan 20:56

Mobilfx insanları mağdur edip bırakıyor Sonuna kadar mücadeleye devam suç duyurusunda bulundum Savcılığa lütfen bir kuruş paranızı bu kuruma yatırmayın daha güvenilir SPK güvencesi olan kurumlara yatırın Uygar k. Ufuk Uslu... Cem Ceminay cezanızı çekçeksiniz

13 Nisan 22:12

Ben CİMER'e şikayet bildirdim ve bana cevap geldi mobilfx SPK güvencesi olmayan bir kurum maalesef tüm yazışmaları be dekontları yolladım tekrar lütfen kimse bir kuruş para yatırmasın ve inanmasınlar çok güzel rol yapıyorlar dikkat edin.

10 Nisan 10:44

Hiçbir gelişme yok sadece fonlama isteniyor benden Ama maalesef onlara bir kuruş bile yok artık Umarım en ağır cezaları alırlar ve bizlere umut olur özellikle Ufuk Uslu. Cem Ceminay ve Uygar Kılıç bu kişilere dikkat edin Hepsini Allah'a havale ediyorum

03 Nisan 17:10

Meta trader4 hangi kurumlarla çalıştığınıza bir bakin isterseniz Mobil fx den şikayetçiyim para iadesi yapmıyor hep bir fon eksikliği diyerek insanları mağdur edip bırakıyorlar artık hiç kimseye güven kalmadı Umarım çözüm odaklı yanasirsiniz Aksi takdirde sizi de üst kurula şikayet edeceğim

31 Mart 18:25

Mobil fx kurumu sesimi duyun lütfen sizden para iadesi istiyorum özellikle Uygar Kilic Ufuk Uslu Cem Ceminay Bu kişilere dikkat çok güzel rol yapıyorlar Benim mağduriyetimi karşılamanızı bekliyorum

29 Mart 13:36

Sigorta parası ödedim ben lütfen mobil fx çalışanları benim paramın iadesini istiyorum aksi takdirde sizi her yere şikayet edeceğim ve etmeye başladım Umarım vicdana gelirsiniz

28 Mart 17:13

Mobil fx çalışanları özellikle Uygar Kılıç sizden sadece son yolladıklarımı istiyorum benim mağduriyetimi karşılayın başka bir şey istemiyorum

25 Mart 11:18

Bu yazışmalarda Uygar Kılıç ile yapılan nasıl vaatler verilmiş Allah'a havale ediyorum

25 Mart 11:11

Cem Ceminay ile yapılan WhatsApp yazışmaları her seferinde çok güzel ikna etme çabaları ve sonuçları

25 Mart 11:09

Bazı yazışmalar yükleyeyim burda dursun yeni yatirim yapmak isteyen arkadaşlar için... Cem Ceminay ile yapılan WhatsApp konuşmaları insanlarla nasıl dalga geçiyorlar ikna ederek

24 Mart 14:47

Mobil fx bana paramı iade et tüm belgeleri burda yayinliyacam Uygar Kilic... Ufuk Uslu... Cem Ceminay ve tabii ki. Sahin Korkmaz. Bu kişilerden uzak durun...

23 Mart 16:58

Mobil fx çalışanları benim paramı bana iade etmenizi bekliyorum sizi her yere şikayet edeceğim aksi takdirde Ana paramı ode bana Uygar Kilic... Ufuk Uslu... Cem Ceminay. Vicdaniniz rahatmi acaba Rollerini iyi oynayan pionlar bunlar... Sizleri Allah'a havale ediyorum

23 Mart 14:33

Mobil fx den şikayetçiyim özellikle Uygar Kılıç ve Ufuk Uslu şahıslardan uzak durun bunlar çete kurmuş insanları mağdur edip bırakıyorlar Hepsini Allah'a havale ediyorum Acaba vicdanları rahatmi çok merak ediyorum

17 Mart 11:13

Uygar kilic... Ufuk Uslu... Cem Ceminay bu şahıslara dikkat edin bunlar tam bir çete oluşturmuşlar insanları mağdur edip bırakıyorlar Hakkim olan paraların iadesini istiyorum ve sonuna kadar sizle mücadele edeceğim

16 Mart 10:16

Mobil fx çalışanları paramın bana iade edilmesini bekliyorum böyle kaçmakla olmaz mesajlarıma cevap verilmiyor sizden haber bekliyorum aksi takdirde isler değişir Ufuk Uslu... Uygar Kilic... Ve Cem Ceminay... Sizden haber bekliyorum

11 Mart 09:29

2hafta öncesi Cem Ceminay kisi benden sigorta parası istedi bu parayı yollarsam Param bana iade edilecekmiş bende tüm paramı kurtarmak için yolladım Ama maalesef ne para geldi ne sigorta parası... Peki o sigorta paraları niçin ödeniyor size soruyum mobilfx çalışanları. Gerçekten yazık isiniz belli insanları mağdur etmek

10 Mart 12:34

Meta trader4 ile başladım Mobilfx firmasıyla beni mahvettiler param bloke oldu hep fonloma istendi ve paramı kurtarmak için hep yatırdım istedikleri paraları 8aydir uğraşıyorum maalesef bir sonuca varilmadi şikayetçiyim u. K /u. U ve c... C şahıslardan hakkımı helal etmiyorum Cezalarini çekecekler

09 Mart 19:21

Bana ulaştılar ama tabii ki yine fonlama yapmam gerekiyormuş her zamanki gibi ikna etme çabalarla hiç inandırıcı gelmiyor bana artık Çünkü bu zamana kadar en iyi oynadıkları rol... Ben paramı fonsuz iadesini istiyorum Sayin Mobilfx çalışanları... İnsanları mağdur etmekten vazgeçin artık...

08 Mart 23:06

Bana sadece ana paramı yollasınlar yeterli ama para iadesi yapılmadığı surece hepsinden şikayetçiyim

Mobilfx Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Mobilfx Llc Paramı Alamıyorum

2 hafta önce

S***** s****yatırım danışmanı olarak aradı beni para yatırdık meta trader 4 platformundan giriş yaptım sonra kazancından kar almak istediğimi söyledim. Tam bir senedir bana bular para ödeyecekler bir türlü senelik izinleri bitmiyor. Yok mühasebeci izne gidiyor ya kendi gidiyor. Şimdi de telefon bakm...

Mobilfx 26.121.00 Dolar Paramı Ödemiyorlar Sürekli Para İstiyorlar

29 Ağustos

Mobilfx yatırım danışmanı f** ve müdür m** proje içinde kaybedilen param için sigorta bedelini öde paranı al dediler. 200.000 TL'ye yakın parayı borç bulup ödediğim halde bana ödeme yapmadıkları gibi benden sürekli para istemeye devam ediyorlar. Akıl beden ve ruh sağlığım bozuldu.

Mobilfx İnsanların Duygularıyla Oynuyorlar

19 Ağustos

Mobilfx paramı hala göndermediler. Bu firmaya güvenmeyiniz. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. F** yatırım uzmanı beni kaldırdı 2800 USD mi göndermediler. Şirketi zarara uğratmışım işlemleri kapatarak paramı yollayın. Bunlar milletin sırtından geçinmeye. İnsanları perişan etmeyi iyi öğrenmişler.

6 Yorum

İhsan

Merhaba filiz hanım bir gelişme var mı

Filiz

İletişimi tamamen kestiler Bende Savcılığa suç duyurusunda bulundum Emniyete ifade verdim bakalım artık sonuç ne olur bilmem

Selami

Yalan söylüyorlar siz o meblağı ödeseniz tekrardan para isteyecekler inan mayın bakın burada her yatırımcıya destek veriyorum yorum yapıyorum birileri görür diye hep yalan hep aynı taktik

Filiz

Salih bey suç duyrusundan bir sonuç çıktımı acaba Ben CİMER'e yazmıştım oradan cevap geldi maalesef SPK güvencesi bir kurum değilmiş bir çok şikayet gelmiş bu kurumla ilgili Umarım cezalarını çekerler

Selami

Vallahi kardeş aynı taktiği bana da uyguladılar benim içeride 14000 dolarım var ve devamlı içeri para istiyorlar yok deyince de sallıyorlar sakin yollama

Filiz

En son ben sigorta parası yolladım her şey yolundaydı sözde para bana gelecekti yine onların oyunu bir pürüz çıktı param deusche bank takıldı ve benden %10bir mevla İstiyorlar paran bizde diyorlar

Mobilfx Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.