Mobbyland Turkcell Zorla Abone Yapıyor Girmeyin
Mobbyland aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Turkcell, iznim olmadan beni abone yapmış. Turkcell'in bu davranışları doğru değil ve kimse Turkcell'e bu yüzden güvenmemeli. Sinyal kalitesi açısından çok iyi olduğunu iddia ediyorlar ancak bu doğru değil; Türk Telekom daha iyi sinyal sağlıyor. Sadece daha fazla ücret talep etmek için yanıltıcı bilgiler veriyorlar. Mobbyland aboneliğimi iptal etmeme rağmen iptal işlemi gerçekleşmedi ve 150-200 TL ücretimi aldılar, ücretimin iadesini talep ediyorum. Müşteri hizmetlerini arayacağım. Zira bu son faturam olacak ve bir daha Turkcell'i tercih etmeyeceğim. Vodafone ve Türk Telekom diğer seçenekler arasında daha iyi.
Turkcell İzinsiz Abonelik Mobbyland Para İadesi İstiyorum
Turkcell İzinsiz abonelik Mobbyland Turkcell benden izinsiz olarak mobbyland üyeliği başlatmış ve faturama 179TL yansıtmış. Abonelikten haberim yok. 179TL ücretin iadesini talep ediyorum. İade edilmezse yasal yollara başvuracağım ve Turkcell aboneliğimi iptal edeceğim.
Turkcell Faturama Saçma Sapan Yansıyan Mobbyland Ve Playcenter
Turkcell faturama yansıyan saçma ücret. Mobyland 143 TL, Playcenter 143 TL faturama yansıttı. İnat Box APK indirdim ve Google'yi kapattım, 3 yaşındaki oğlum nasıl yaptığını bilmiyorum ve hemen faturama yansıma oldu. Müşteri hizmetlerini aradığımda aboneliğimi iptal ettiler, fakat bu ayın ücretini al...
Mobbyland Onay Olmadan Abone Yapmış
Merhaba, Mobbyland bu oyun seti nedir bilmiyorum. Benim onayım olmadan üye yapmış, abone olmuş. Kendi kendine ücret kesmiş. Turkcell'i aradım, aboneliği iptal ettim ancak 'para geri veremeyiz' diyorlar. İnternette araştırdım, bu site herkese aynı şeyi yapmış; onay vermeden abone yapmış.