Teslimatsız MNG Ulaşılmaz Mnh

Ercan
21 Eylül

Her zaman problemli bir firma 40 defa dağıtım yapan arkadaş uğradığını geldiğini söyleyerek ama öyle bir şey yok eksik ürün getiriliyor ve her zaman şubeden gidip teslim almamız gerekiyor. Müşteri memnuniyeti adına hiçbir şey yok...…... Arıyorum ne müşteri hizmetleri ne personel asla açmıyor ulaşılmıyor

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 7 sn
MNG Kargo Logo
21 Eylül 12:04

MNG Kargo Kargom Bana Ulaşılmadan İade Ediliyor

Yasemin
1 hafta önce

Siparişim eve gelmeden iade edildi şubeye ulaşamıyorum. Müşteri hizmetleri sağlıklı bilgi vermiyor. Sadece iade edildiğini söylüyor. Dağıtıma çıktığı görünüyor. Ama şubeye geri dönüyor. En sonunda iade edildiği görünüyor. Sizi arama zorunluluğu yok deniyor.

MNG Kargo İle Gelmeyen Kargo

Adem
1 hafta önce

Kargom gelmedi ZH042816 bugün teslimatı olacak denildi ama halen benim çabamla şubeye ulaştı süneye ulaşılmıyor yetkili de yok MNG Kargo eskisi gibi müşteri odaklı değil hele müşteri hizmetleri bizim sitede gördüğümüz bilgileri görüyor başka işe yaramıyor.

MNG Kargo Tilmen Şube Umursamazlığı

Melike
27 Ekim

MNG Kargo'ya adresten alım talebi oluşturdum bundan yaklaşık 2 hafta önce. Sürekli arayıp hala almaya gelmediler diye müşteri hizmetlerini darlıyorum onlar da sağ olsun gerçekten ilgilenip şubeye haber verdiklerini en kısa sürede alınacağını söylüyorlar. Buraya kadar tamamız. En son bir şekilde bahs...

MNG Kargo Kargo İade Sorunu

19 Ekim

23/09/2023 tarihinde 2 ayrı iade gönderim vardı MNG Kargo ile iadelerim Koton firmasına ulaşmamış. Ürünlerin kargoya iadesi üzerinden 23 gün geçti ve iade ettiğim ürünler ortada yok kayıp Koton müşteri hizmetlerini arıyorum onlar sorunun MNG de olduğunu söylüyorlar. MNG müşteri hizmetlerine bir türl...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır