Teslim Edilmeden Teslim Edildi Denilen Kargo MNG Yine Aynı Senaryo

26 Eylül
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Muhammet Bey e ilgisinden dolayı teşekkürler”

MNG Kargo'dan gelen ürünüm tarafıma teslim edilmemesine rağmen teslim edildi gözüküyor. Alıcıya teslim adlı kişiye teslim edilmiştir diye de giriş yapmışsınız. Alıcı kim teslim edilen kim ben böyle bir teslimat almadım. Koskoca Plaza üzerinde koskoca ofis bürosuna teslim edemeyip alıcıya teslim edildi olarak girmişsiniz. Bu kadar büyük olup da bu kadar amatör hizmet veren bir firma daha önce görmedim. Sizin anlayacağınız kargo ortada yok ama teslim edilmiş :)

Takip kodu: 937072928565

Okmeydanı şubeniz kendi kendini yönetiyor sanırım geçen senede bilgisayar parçalarını tek parça getirememişsiniz hepsi kırılmıştı. 1 Sene sonunda değişen hiçbir şey olmamış. Bu kadar şikayeti olan bir şube hala nasıl böyle devam ediyor pes doğrusu. Biraz rakiplerinizi örnek alabilirsiniz üst birimleriniz düşünemiyorsa ben öneriler sunabilirim.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 37 sn
MNG Kargo Logo
26 Eylül 20:08
28 Eylül 14:29

Muhammet Bey e ilgisinden dolayı teşekkürler

MNG Kargo Teslimat Gecikmesi - Lakaytlık

Buket
18 Eylül

MNG Kargo cibali şubesi günlerdir ürünümü getirmiyor. Zaten şube telefonlarına ulaşmak mümkün değil. Müşteri temsilcileri net, tutarlı bilgiler veremiyor. Ürün ağır bir ürün olmasa gidip kendim alacağım. Nasıl çalışamadıklarını görürdük. Sorunumun acil çözülmesini istiyorum. Kargo takip no:8822 3555...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır