MNG Yaylar Şubesi, Kargo Alım Saatlerini Belirtmiyor

10 Haziran

Cumartesi saat 15:00 e kadar çalışan MNG yaylar şubesi 13:30 da kargo almıyor. Normalde Kadıköy şube ile çalışıyoruz. Kadıköy şubeyi arıyorum onlar alabileceğini söylüyor ama yayalar şube alamam diyor. Mükemmel bir hizmet kaliteleri var tebrik ediyorum kendilerini

MNG Kargo Logo
10 Haziran 14:20

MNG Kargo Boğazköy Pişmanlıktır

18 saat önce

Arnavutköy Boğazköy şubesi evde olduğumuz halde siparişimi getirmeyip teslim etme denemesi başarısız oldu yalanını söylüyorlar. Evde olduğumuz halde teslimat denemesi bile olmadı? Kaç defadır bizi şubeden gelip almaya zorluyorlar. Kesinlikle şikayetçiyim bu nasıl bir çalışma disiplini!

MNG Kargo Teslim Olmayan Kargo

3 hafta önce

MNG Kargo'ya vermiş olduğum bir kargo için bugün tarafıma 'Teslimat denemesi başarısız' şeklinde bir bilgi geldi. Aradığımda kimseye ulaşamadıklarını, güvenliğin belgeyi almadığını vb. Bahaneler uydurarak belgeyi teslim etmediklerini ve komik bir şekilde resmi tatil olan yarın tekrardan dağıtıma çık...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır