MNG Kargo'nun Tüketiciye Eziyeti

21 Eylül
Nihat'ın Teşekkür Mesajı
“MNG çözüm merkezinden Sinan bey şikayetimi çözdü kargom teslim edildi teşekkür ederim”

MNG Kargo'dan teslim edilecek Okan Paket dün teslim edilmedi. Kargo sorgulama yaptığım zaman da su-- den alınız yoksa paket firmaya iade edilecek diye açıklama yapılmış insanların internet alışveriş yaparken kolaylık olsun diye kullanıyor ama MNG Kargo tüketiciye zorluk çıkarıp kendi ayağına çağıyor.

Dağıtım yapılacak olan şube dağıtım yaparken illaki benim bulunduğum yerden geçmeden paket dağıtmaz o halde bile teslimat yapmıyor ve gelin şubeden alınız diyor kargo şirketlerinin hiç birinde böyle bir şey yok sadece MNG böyle her seferinde aynı sorun yaşamıyor.

21 Eylül 14:12

MNG Kargo Elazığ Harput şubesi kargo teslimini yapmıyor daha sonra adreste bulunamadı veya teslim edilecek kişi yok diye kargo açıklamasına yazıyorlar her seferinde aynısı oluyor benim teslimat adresim iş yeri ve merkezi kavşak noktada çalışma saatleri sabah 06:30 dan gece 20:30 kadar açık olduğu halde kimse bulunamadı yazıyorlarsa işinizi tam yapın ya da bu işi bırakın

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 12 dk 51 sn
MNG Kargo Logo
21 Eylül 13:42
21 Eylül 14:16

Müşteri temsilcisine adreste bulamadığı için şubeye görünüyor dedi burası iş yeri nasıl bulunamadı adreste ben 14 saat oradayım diyorum teslimat şubesinden şikayetçi olduğu her zaman aynısını yapıyorlar dedim yine durum aynı

22 Eylül 18:21

MNG Kargo müşteri hizmetleri aradı kargoyu en kısa sürede teslimat yapılacak denildi 1 gün geçti ama yine teslim edilmedi araç ile 10 dakikalık yerde şube ama teslim edemiyorlar nedense bir türlü

25 Eylül 13:55

MNG Kargo Şirketini Aradığımda Ulaşamama

Seher
15 saat önce

Kargonun çalıştığım için evde olmayacağımdan farklı daireye bırakılmasını söylemek için Eskişehir MNG Eti şubesi'ne ulaşmaya çalıştım. Fakat kimse cevap vermedi bu firmayla yaşadığım ilk sorun değil. Kesinlikle ilgilenilmiyor. Ancak şikayet oluştuğunda sizi arıyorlar.

Yalan Beyan Yazan MNG

Ilker
28 Ekim

Gelmeden geldik diyen insanları zorda bırakan bir kargo şirketi bundan sonra vereceğim sipariş MNG ile gönderen firmalardan asla bir şey almayacağım z...

MNG Kargo Kargomun Evime Teslim Edilmemesi

Yasemin
03 Ekim

MNG Kargo ile Hepsiburada'dan verdiğim siparişi kuryenin apartmana bırakıp gitmesi, asla eve teslimat yapmaması. Gerçekten bu kadar kurumsallaşmış bir...

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır