MNG Kargo'nun İflah Olmaz Personelleri
116görüntüleme Değerli Müşterimiz,
Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır.
Hizmetlerimiz ile ilgili görüş, öneri, bilgi ve çözüm taleplerinizi, diğer çözüm kanallarımız olan 0850 222 0606 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.mngkargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da iletebilirsiniz.
Saygılarımızla,
MNG Kargo A.Ş.
Müşteri İlişkileri Yönetimi
0850 222 06 06
Değerli Müşterimiz,
Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz hakkında gerekli aksiyonlarımızı almış durumdayız. MNG Kargo Ailesi olarak iletmiş olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
MNG Kargo A.Ş.
Müşteri İlişkileri Yönetimi
0850 222 06 06
Ne zaman MNG ile kargo alacak olsam, Zeytinburnu Sümer Mahallesi Şubesi kargoyu dağıtıma çıkarmış gibi gösterip, hiç dağıtıma çıkarmıyor. Sonra teslim edilemedi deyip, gidip şubeden almamızı bekliyorlar. Hiçbir şekilde dağıtım yapmıyorlar. Bu şubeyi aradım. Gönderim gelmedi dedim şubedeki kadına, bana söylediği cümle şudur : Bunu bilmem için benim kurye olmam lazım değil mi? Bu nasıl bir cevaptır.
Ne bir kurye arkadaşımızı arayıp, bilgi alayım dedi ne başka bir şey, üstüne bir de arayıp, azarlanıyoruz. Böyle kötü bir kargo şirketi görmedim. Benim kargomu getirin, şubeye gidip alamam, kendiniz getirin.
Yaz, kış veya herhangi bir mevsim fark etmiyor. Ne zaman kargom MNG ile gelecek olsa, bu şubeden dolayı sorun yaşıyorum. Bu firmanın başka şubelerinde de sorun yaşadım. İş adresime teslim edilirken de aynı şeyleri yaşadım ancak Sümer Mahallesi personelinin vurdumduymaz ve insanları azarlayan tavırlarını ayrıca şikayet etmek istedim.
Ne zaman şubenin yakınından geçsek, kargolar yerlerde çamurların içinde, kırılacak eşya var mı yok mu kamyonetlerden fırlatılarak yere atılıyor. Böyle insanların sırtından geçinmeyin, kul hakkına giriyorsunuz.