MNG Kargo Ürün Teslim Edilememe

21 Eylül
İlkay'ın Teşekkür Mesajı
“Çözüme ulaştı. Teşekkürler...”

Ben Spil şubesi kadar kötü bir şube görmedim dağıtıma çıkarıldı diye mesaj geldi sabah, öğlen gönderi teslim edilemedi gelin şubeden alın diyor. Üstelik şirket adresi olduğu için kimsenin olmaması imkansız. Aranmadım da kapıdayız gelip alır mısınız diye? Bu şube ile ilgili neden hiçbir cezai işlem yapılmıyor. Yapılsa bu şekilde devam edemezlerdi. Üstelik telefonlara da cevap vermiyorlar. Çalışanlar belli ki aşırı rahat.

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır

Çözüme ulaştı. Teşekkürler...

Silifke MNG Dağıtım Yapmıyor

Tuba
3 gün önce

MNG Kargo Silifke şubesi teslimat yapmıyor. Kargolar şubeye ulaştıktan sonra öylece bekliyor dağıtıma çıkarmıyorlar veya bekletip çıkarıyorlar. Haklarında o kadar şikayet var ama hiçbir düzeltme yok. Paramızla mağdur oluyoruz. Ayrıca telefonla ulaşmak da çok zor. Bu nasıl bir hizmet anlayışı

MNG Kargo Kargom 3 Gündür Gelmedi

Nimet
6 gün önce

Üç gündür kargom gelmedi. Arıyorum, 'bugün gelir' diyorlar ama kargom gelmiyor. Ertesi gün arıyorum, yoğunluktan dolayı getirememişler, 'bugün getiririz' diyorlar ama yine gelen yok. Bugün aradım, dağıtıcıların 17:00'ye kadar mesai yaptığını söylediler. 'Bugün elinize geçer' dediler. Şimdi geri arad...

Sezgin
1 hafta önce

18 Kasım tarihinde MNG Kargo şubesine ulaştırılan ürün henüz teslim edilememiştir. Amazon'dan iki farklı paket (Takip No: 944560897565 ve 621878439891) aynı tarihte aynı şubeye ulaşmış olmasına rağmen, birinci paket dağıtıma çıkarılıp 20 Kasım tarihinde teslim edilmiştir. 621878439891 takip numaralı...

MNG Kargo'dan Şikayetim Var

Nurullah
1 hafta önce

Kargom sözde dağıtıma çıkarılıyor ancak hiçbir şekilde adresime gelinmeden tekrar şubeye götürülüyor ve 'Kargonuzu şubeden alın' diye SMS atılıyor. MNG bunu sürekli yapıyor. Mardin şubesi o kadar yoğun ki telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Bu durumdan dolayı çok rahatsızım.

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır