İnternet alışverişim sonrası MNG Kargo ile adrese teslim olarak kargo ücretini ödediğimiz kargolarımız uzunca bir süredir adresimize teslim edilmiyor. Geçmişte aradığımızda telefonu açan b*** Hanım şubedeki eleman eksikliği sebebiyle teslimatların geciktiği bahanesi öne sürülerek en kısa sürede teslim edileceği belirtildi. Ancak kargo teslim edilmedi ve iade edildi. İlgili gönderi numarasından iade edildiği bilgisi görülebilir ve telefon görüşme kayıtlarından nasıl yanlış bilgilendirildiğimiz kontrol edilebilir.
Sonrasında özellikle tercih etmemiş olmama rağmen yeniden bir internet alışverişinde MNG Kargo ile gönderim sağlanmış ve kargo Şirintepe şubesine ulaşmış, şubedeki b** Hanım tarafından yeniden aranarak şube olarak artık bulunduğumuz bölgedeki birkaç sokağa gönderim sağlanmadığı bilgisi verildi. Genel merkezden iletilen bir karar olduğu ve sebebinin de bu civarda araçlarının hasar aldığı bilgisi olduğu verildi. Herhangi bir hasara mahalle sakinleri olarak tanık olmadık, konuyla alakalı tutanak, deklarasyon veya bu durumu deklare eden herhangi bir evrak talep edildiğinde bilgi verilmiyor, ayrıca durumu sorguladığımızda "nereye isterseniz şikayet edebilirsiniz, getirmiyoruz kargonuzu" şeklinde kaba bir tavıra maruz kalıyoruz.
Konuyu görüştüğüm aynı yerde oturduğum mahalle sakinleri de aynı şekilde defalarca şikayette bulunulduğunu ancak hizmet alınamadığını belirtiyor. Kargolarımızı adrese teslim olarak talep ediyor ve bunun ücretini ödüyoruz. Müşteri hizmetlerinizi aradığımızda eğer böyle bir uygulama olsaydı adrese teslim kargo kabul edilmeyeceğini, şu an teslimat konusunda bir sorun görünmediğini ve kargomuzun teslim edilmesi gerektiği bilgisini veriyorlar. Ancak sonrasında hiçbir şekilde kargolar teslim edilmiyor. Defalarca bu durumu müşteri hizmetlerine açıklayıp şikayet talebinde bulunduk, hiçbirinde böyle bir uygulama olduğu ve ne şekilde ilerlememiz gerektiği bilgisi verilmedi, aksine inkar edildi.
Şikayet kaydı alınıp incelenip dönüleceği söylendi fakat dönülmedi. Bizler tüketici olarak hem yanlış beyana maruz bırakılıp hem de hizmet alamadan mağdur edilmekteyiz, hizmet için ödediğimiz paralara da MNG Kargo tarafından el konulmaktadır. Aynı zamanda çalışanlarınızın yanlış tavırlarına maruz kalıyoruz. Konu ile alakalı olarak Tüketici Hakem Heyeti başvurumu yaptım, talebiniz olursa başvuru numaramı da paylaşabilirim. Acil olarak incelenip destek verilmesini talep ediyorum.
0 Yorum