MNG Kargo Teslim Edilmeyen Ürün

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Hizmetlerimiz ile ilgili görüş, öneri, bilgi ve çözüm taleplerinizi, diğer çözüm kanallarımız olan 0850 222 0606 Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da www.mngkargo.com.tr adresimizde yer alan iletişim formumuzu doldurarak da iletebilirsiniz. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi. 0850 222 06 06

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikayet , bilgi , öneri , görüş ve çözüm taleplerinizi [email protected] mail adresimize ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük
Hala çözüm odaklı değilsiniz kargom iade süreci başlatıldı benim beklediğim ürün elime ulaşmadı
Merhaba Ayşe Hanım,
Talebinize istinaden kargo bilgilerinizi sorguladığımızda 13.03.2023 tarihinde dağıtıma çıkartılmıştır. Adreste bulunmadığınızdan dolayı Sedir Minihub şubede bekletilmektedir. Şubeye giderek kargonuzu alabilirsiniz ya da tekrar adrese teslim talep ederseniz ek ücret talep edilmektedir.
Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Hizmetleri 0850 222 06 06
Mesaj: 238887194864 Takip numaralı ürünüm kurye beni aramadan teyit alamdan ürünü şubede bekletmektedir bu ürünüm en geç 14 marta kadar teslim edilmesini beklemekteyim çalışan olduğum içi. Evde bulunmamam mümkün şubeden teslim alamayacağım için yarına kadar ürünü teslim edilmesini gerektiğini düşünüyorum kargo poşetinde telefonum mevcut konu hakkında yardımlarınızı rica ederim bu şekilde mail attım MNG müşteri hizmetlerine bana ürünümün şubede olacağı ile bilgi veriliyor ve tekrardan eve ® teslim durumunda ek Talep isteniyor bu nasıl anlamış değilim hangi kargo şirketi bu şekilde para talep ediyor ve de beni arayan kişi olmamış ben bunu talep ettim mi ve çalışan biriyim lütfen bu konunun çözüme kavuşmasını istiyorum.