MNG Kargo Teslim Edilmeyen Teslim Gösterilen Teslimat İçin Ayağa Çağırılan Kargo

29 Eylül
Gözde'nin Teşekkür Mesajı
“Çözüm ekibi kargomun teslim edilmesini sağladı TSK ederi.”

Kargom teslim olmadığı halde teslim olmuş gösterildi. 23 eylülden beri kargom şubede eleman sorunu var dediler. Perşembe gününe kadar getirmediler. Perşembe günü de elemanlar yabancı burayı bilmiyorlar biz buradayız gelin buradan alın dediler. Bozüyük şubeyi aradığımda telefonu açan beyefendi çok saygısızdı. biz olmasak kargonuz oraya bile gelmez dedi.

Her kargom geldiğinde ya eve ® getirmeyip esnafa bırakıyorlar ya da biz buradayız buradan alın diyorlar. Adres teslim kargoyu ben sürekli ayaklarına gidip almak zorunda mıyım. Bu i yapamıyorsanız bırakın yapabilenler yapsın. Ben bebeğimle her kargoyu gidip almak zorunda mıyım. Çalışanlarınızın saygısız tavırları da cabası. Teslim olmayıp teslim oldu. Gösterilen kargomun bir an önce kaybolmadan bana ulaştırılmasını istiyorum. Takip no 366419342236

30 Eylül 13:32

Müşteri hizmetleri yetkililerine şube tarafından kargonun teslim edileceği söylense de halen kargo adresime getirilmedi. Dun sure yetmedi dendi bugün açıklama dahi yapan yok ben böyle düzensiz tertipsiz bir kargo şubesi daha görmedim belli ki Bozüyük şube kargomu kaybetti ve adresime getirmiyor. Gerekli yerlere gerekli şikayetleri yapacağım tüm yasal haklarımı kullanacağım

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 54 sn
MNG Kargo Logo
29 Eylül 08:44
30 Eylül 01:32

Kargomun gün içinde teslim edileceği söylendi fakat teslim edilmedi benim otomatik gönderilen cevaplara değil sorunumun çözülmesine ihtiyacım var bir an önce kargomun teslim edilmesini sağlayın lütfen saygısız Bozüyük şube yetkilisiyle muhatap olmak istemiyorum kargomu istiyorum

02 Ekim 13:20

Kargom Günler geçmesine rağmen hala adresime teslim edilmedi inatla adresime getirilmiyor az önce Trendyol'dan bir mail aldım kargonuz evita halıya teslim edilmiştir diye ben evita halıyı bilmem tanımam onlar beni bilmez siz ne hakla benim kargomu adresim olmayan bir yere tanımadığım birine teslim edersiniz bu hakkı size kim veriyor şube yetkilisi kargoyu olması gerektiği gibi adresime göndermeyi gururuna yediremiyorum galiba ben o kargoyu adresime istiyorum günlerdir kargo gelecek diye evden çıkarı çıkmadım sizin beni bu şekilde mağdur etmeye ne hakkınız var

03 Ekim 11:54

Çözüm ekibi kargomun teslim edilmesini sağladı teşekkür ederim

03 Ekim 11:55

Çözüm ekibi kargomun teslim edilmesini sağladı TSK ederi.

MNG Kargo Adresten İade İçin Kurye Çağırıyorum Kimse Gelmiyor!

Yılmaz
06 Nisan

Adresten teslim için kurye çağırıyorum ne gelen var ne giden müşteri hizmetlerini arıyorum tamam ilgileniyoruz diyorlar ama kimse gelmiyor iademin süresi bitmek üzere iademi iade edemeyeceğim sizin yüzünüzden yani bu işi yapamıyorsanız yapmayın herkes rahatlasın MNG Kargo yüzünden İnternetten alışve...

MNG Kargo Beykent Şubesi Artık Yeter

Muhammet
3 gün önce

MNG Kargo Beykent şubesi yaklaşık 2-3 hafta önce el değiştirdi. O günden sonra, mecbur kalmadıkça kesinlikle MNG Kargo'ya hiçbir şekilde gitmiyorum. Şube el değiştirdikten sonra kargo götürdüğümüzde sürekli soğuk ve memnuniyetsiz bir tavırla karşılaşıyoruz. Ayrıca 'sistem kapalı' diyorlar ve 'daha s...

MNG Kargo Gönderi Teslimi Yapmıyor Kimseye Ulaşamıyorum

Betül
25 Ekim

MNG Kargo yoluyla bugün (25 Ekim 2023) adresime gelecek olan paketin yola çıktığı mesajı telefonuma geldiğinde müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım, uzun süre telefonda bekledim, görüşme sağlayamadım. Birkaç saat sonra kargo görevlisi aradığında evde olmadığımı, komşuya bırakabileceğini söylerken...

Bursa MNG Kargo Çalışanlarının Saygısızlığı

Aysun
17 Ekim

Bursa Mudanya Burgaz mahallesine bakan MNG Kargo dağıtıcıdan şikayetçiyim. Kargomu getirmemek için elinden gelini yaptı. Bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyor çok çirkin laflarda bulunup bana bağırma cüretinde bulundu çok saygısız bu tür insanlar çalıştığı sürece MNG Kargo'nun adı çok karalanır

0 Yorum

MNG Kargo Şikayetvar üye markasıdır