Mng Kargo Teslim Edilmeyen Balıkesir Mng Bengi Kargo Şubesi Siparişi

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikayet , bilgi , öneri , görüş ve çözüm taleplerinizi [email protected] mail adresimize ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük
1547806806 numaralı siparişim 21.09.2022 sipariş vermişim. 22.09.2022 tarihinde Balıkesir'e ulaşmış ve sanayi bölgesindeki aynı il içinden çarşıdaki Bengi şubesine gönderilmesi tam 1 gün sürdü, neyse olabilir dedim sonra ertesi gün dağıtıma çıkıyor ve devir yazıp teslim edilmiyor, diğer gün şubeden kendim teslim almak isterim tatil günümde, sabah tekrar mesaj geldiği için dağıtıma çıktı diye gitmedim ve ne oldu dersiniz yine aynı döngü teslim edilemedi devir ve araya pazar günü girdi artı bir gün daha bu nasıl bir şeydir ben anlayamadım. Bir daha sipariş vereceğim zaman özellikle soracağım mağazalara hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz diye bu arada adresimde sorun yok diğer tüm kargo firmaları teslimat sağladı çünkü.